D dilek a Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2023 17 4 1 38 7 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #1 Kızlar merhaba günlerdir yorumlarınızı okuyorum .. bugün gidip test yaptırdım sonuçların çıkmış sizce pozitifmi ?
Kızlar merhaba günlerdir yorumlarınızı okuyorum .. bugün gidip test yaptırdım sonuçların çıkmış sizce pozitifmi ?
U UstaOzlem Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2020 520 244 53 27 7 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #2 Evet canım hamilelik gözüküyor hayırlı olsun adetin geçti mi evde test yaptın mı kaç gün geçti bizi de aydınlat
Evet canım hamilelik gözüküyor hayırlı olsun adetin geçti mi evde test yaptın mı kaç gün geçti bizi de aydınlat
akgnss Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2021 2.645 3.082 83 7 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #3 dilek a .!.: Kızlar merhaba günlerdir yorumlarınızı okuyorum .. bugün gidip test yaptırdım sonuçların çıkmış sizce pozitifmi ?Eki Görüntüle 3214577 Genişletmek için tıkla... Eveet pozitif 262 çıkmış sonucunuz daha çok yeni bebiş
dilek a .!.: Kızlar merhaba günlerdir yorumlarınızı okuyorum .. bugün gidip test yaptırdım sonuçların çıkmış sizce pozitifmi ?Eki Görüntüle 3214577 Genişletmek için tıkla... Eveet pozitif 262 çıkmış sonucunuz daha çok yeni bebiş
Kar tanesi0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2022 153 90 48 26 7 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #4 Evet hamilesin tebrikleri
D dilek a Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2023 17 4 1 38 7 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #5 Ustaozlem .!.: Evet canım hamilelik gözüküyor hayırlı olsun adetin geçti mi evde test yaptın mı kaç gün geçti bizi de aydınlat Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testi yapmıştım ama çok güvenli olmadığını söylediler kafam çok karışmıştı. 3gun geçti cnm. Tsskr ederim
Ustaozlem .!.: Evet canım hamilelik gözüküyor hayırlı olsun adetin geçti mi evde test yaptın mı kaç gün geçti bizi de aydınlat Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testi yapmıştım ama çok güvenli olmadığını söylediler kafam çok karışmıştı. 3gun geçti cnm. Tsskr ederim
D dilek a Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2023 17 4 1 38 7 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #6 Bir umut 00 .!.: Evet hamilesin tebrikleri Genişletmek için tıkla... Tsskr ederim
D dilek a Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2023 17 4 1 38 7 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #7 akgnss .!.: Eveet pozitif 262 çıkmış sonucunuz daha çok yeni bebiş Genişletmek için tıkla... Pek anlayamadım heycandanda uyuyamicaktim tsskr ederim
akgnss .!.: Eveet pozitif 262 çıkmış sonucunuz daha çok yeni bebiş Genişletmek için tıkla... Pek anlayamadım heycandanda uyuyamicaktim tsskr ederim
U UstaOzlem Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2020 520 244 53 27 7 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #8 dilek a .!.: Erken gebelik testi yapmıştım ama çok güvenli olmadığını söylediler kafam çok karışmıştı. 3gun geçti cnm. Tsskr ederim Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testinde pozitif gördün mü
dilek a .!.: Erken gebelik testi yapmıştım ama çok güvenli olmadığını söylediler kafam çok karışmıştı. 3gun geçti cnm. Tsskr ederim Genişletmek için tıkla... Erken gebelik testinde pozitif gördün mü
akgnss Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2021 2.645 3.082 83 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #9 dilek a .!.: Pek anlayamadım heycandanda uyuyamicaktim tsskr ederim Genişletmek için tıkla... Rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
dilek a .!.: Pek anlayamadım heycandanda uyuyamicaktim tsskr ederim Genişletmek için tıkla... Rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
D dilek a Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2023 17 4 1 38 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #10 Ustaozlem .!.: Erken gebelik testinde pozitif gördün mü Genişletmek için tıkla... Çok silik bir çizgi çıkmıştı canim
Ustaozlem .!.: Erken gebelik testinde pozitif gördün mü Genişletmek için tıkla... Çok silik bir çizgi çıkmıştı canim
D dilek a Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2023 17 4 1 38 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #11 akgnss .!.: Rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... 13 sene sonra gelen mucize Allah'ıma çok şükür. Allah'ım herkese nasip etsin ins
akgnss .!.: Rabbim saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... 13 sene sonra gelen mucize Allah'ıma çok şükür. Allah'ım herkese nasip etsin ins
akgnss Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2021 2.645 3.082 83 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #12 dilek a .!.: 13 sene sonra gelen mucize Allah'ıma çok şükür. Allah'ım herkese nasip etsin ins Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi çok sevindim
dilek a .!.: 13 sene sonra gelen mucize Allah'ıma çok şükür. Allah'ım herkese nasip etsin ins Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi çok sevindim
redappleee Seni bekliyorum meleğim 🤱🏼👼🏻💕 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Ekim 2021 1.956 4.516 83 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #13 Tebrik ederim Ben de 4 seneden sonra hamile kaldım insan inanamıyor
B balbocegi34 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2020 5.671 3.007 173 41 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #14 hayırlısı olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin. bende 7 yıldan sonra kaldım.gerçekte mucize bebekler.sağlıcakla gelsinler
hayırlısı olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin. bende 7 yıldan sonra kaldım.gerçekte mucize bebekler.sağlıcakla gelsinler
D dilek a Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2023 17 4 1 38 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #15 redappleee .!.: Tebrik ederim Ben de 4 seneden sonra hamile kaldım insan inanamıyor Genişletmek için tıkla... Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins
redappleee .!.: Tebrik ederim Ben de 4 seneden sonra hamile kaldım insan inanamıyor Genişletmek için tıkla... Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin ins
D dilek a Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2023 17 4 1 38 8 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi dilek a #16 balbocegi34 .!.: hayırlısı olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin. bende 7 yıldan sonra kaldım.gerçekte mucize bebekler.sağlıcakla gelsinler Genişletmek için tıkla... Amin inş hep beraber
balbocegi34 .!.: hayırlısı olsun Allahım isteyen herkese nasip etsin. bende 7 yıldan sonra kaldım.gerçekte mucize bebekler.sağlıcakla gelsinler Genişletmek için tıkla... Amin inş hep beraber