Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik testinde çıkar bence. Ben ilişkiden 1 hafta sonra yaptım çıktıKızlar merhaba benim adetime 6 gün kaldı göğüslerim çok fena şişti damarları falan çok belli bazen de midem bulanıyor yarın test yapsam çıkar mı sizce
Beklemek istiyorum ama dayanamıyorum da 1 senedir evliyim halen olmadı bebişimizErken gebelik testinde çıkar bence. Ben ilişkiden 1 hafta sonra yaptım çıktı![]()
Benimde 3. Senede oldu. Herşey vaktini bekler. Ben sürekli test alıp yapıyordumBeklemek istiyorum ama dayanamıyorum da 1 senedir evliyim halen olmadı bebişimiz![]()
Benimde 3. Senede oldu. Herşey vaktini bekler. Ben sürekli test alıp yapıyordumeşim demişti koliyle falan mı alsak testleri eczaneye git gel yoruluyorsun
![]()
Evde erken gebelik testin varsa yap gitsinBencede koli iyi fikir ben söylemiyorum artık test aldığımı sonra oda üzülüyor böyle tek ben üzülüyorum
![]()
Ayyy bende her aydır test alıyorum ama hiç söylemiyorum sonra bana söyleniyorBencede koli iyi fikir ben söylemiyorum artık test aldığımı sonra oda üzülüyor böyle tek ben üzülüyorum
![]()
4 gün oldu 1.20 cikti hala sancilarim bulantilarim devam ediyorKan testini ne zaman versiniz de çıkmadı
Aynen aynen sonradan söyleyince bi de laf ediyorlarAyyy bende her aydır test alıyorum ama hiç söylemiyorum sonra bana söyleniyor![]()
Bugün normal test aldım birşey çıkmadı ya tel çizgi regl 5 varEvde erken gebelik testin varsa yap gitsin![]()
Bence biraz daha beklemeniz gerek, yani döllenmeden sonra embriyonun tüpteki ilerlemesi bazen bir haftadan uzun sürüyormuş. E rahme gelecek, tutunacak bir yer bulacak, tutunacak, sonra beta hcg salgılanmaya başlayacak, miktarı günden güne artacak, o kadar artacak ki fazlası idrara geçecek, idrara geçen değer 10-15'i bulacak da anca öyle çift çizgi çıkacak. Bence daha çok çok erken. Bakmayın bir hafta önce öğrenenlere. Onlar gerçekten istisna.Kızlar merhaba benim adetime 6 gün kaldı göğüslerim çok fena şişti damarları falan çok belli bazen de midem bulanıyor yarın test yapsam çıkar mı sizce
Çok doğru demişsiniz bekleyelim hayırlısıyla olur inşallahBence biraz daha beklemeniz gerek, yani döllenmeden sonra embriyonun tüpteki ilerlemesi bazen bir haftadan uzun sürüyormuş. E rahme gelecek, tutunacak bir yer bulacak, tutunacak, sonra beta hcg salgılanmaya başlayacak, miktarı günden güne artacak, o kadar artacak ki fazlası idrara geçecek, idrara geçen değer 10-15'i bulacak da anca öyle çift çizgi çıkacak. Bence daha çok çok erken. Bakmayın bir hafta önce öğrenenlere. Onlar gerçekten istisna.
Malesef bugun adet oldum şoklardayım o kadar belirtim vardi anlam veremedimvar gibi duruyor gec dollenme olabilir kan testi verin![]()