Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Songull61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
73
9
36
28
Kizlar gunum 16 gün gecti kandagebelik testi yaptom cikmadi bugun test yaptim böyle cikti

Eklentiler

• IMG-20230615-WA0031.webp
    IMG-20230615-WA0031.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar merhaba benim adetime 6 gün kaldı göğüslerim çok fena şişti damarları falan çok belli bazen de midem bulanıyor yarın test yapsam çıkar mı sizce

Kızlar merhaba benim adetime 6 gün kaldı göğüslerim çok fena şişti damarları falan çok belli bazen de midem bulanıyor yarın test yapsam çıkar mı sizce
Erken gebelik testinde çıkar bence. Ben ilişkiden 1 hafta sonra yaptım çıktı 🤭

Benimde 3. Senede oldu. Herşey vaktini bekler. Ben sürekli test alıp yapıyordum 😂😂 eşim demişti koliyle falan mı alsak testleri eczaneye git gel yoruluyorsun🤭😂
😂😂😂😂 Bencede koli iyi fikir ben söylemiyorum artık test aldığımı sonra oda üzülüyor böyle tek ben üzülüyorum😂

Bence biraz daha beklemeniz gerek, yani döllenmeden sonra embriyonun tüpteki ilerlemesi bazen bir haftadan uzun sürüyormuş. E rahme gelecek, tutunacak bir yer bulacak, tutunacak, sonra beta hcg salgılanmaya başlayacak, miktarı günden güne artacak, o kadar artacak ki fazlası idrara geçecek, idrara geçen değer 10-15'i bulacak da anca öyle çift çizgi çıkacak. Bence daha çok çok erken. Bakmayın bir hafta önce öğrenenlere. Onlar gerçekten istisna.

Bence biraz daha beklemeniz gerek, yani döllenmeden sonra embriyonun tüpteki ilerlemesi bazen bir haftadan uzun sürüyormuş. E rahme gelecek, tutunacak bir yer bulacak, tutunacak, sonra beta hcg salgılanmaya başlayacak, miktarı günden güne artacak, o kadar artacak ki fazlası idrara geçecek, idrara geçen değer 10-15'i bulacak da anca öyle çift çizgi çıkacak. Bence daha çok çok erken. Bakmayın bir hafta önce öğrenenlere. Onlar gerçekten istisna.
Çok doğru demişsiniz bekleyelim hayırlısıyla olur inşallah

Merhaba, ben geçen ay 14 ünde adet olduktan sonra yumurtlama zamanından 2, 3 gün snra yani bu ayın 4 ünde yumurtlama kanaması yaşadım ilk defa adetten azdı. Bu ayın 14 ünde yani 2 gün önce adet olmam lazımdı olmadım hala ve geceden beri kasık ağrısı yaşıyorum uyuyamadım şimdi de batmalar var. Sabah öğürerek gittim lavaboya. Ve bugün kan verdim 2 çıktı. 2 gün geckmeyle 2 çıktı yükselir mi ? Lütfen biri cevap versin. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Valla yaşamadım yani bilet diyemiyorum inşallah vardır herşey gönlünüzce olsun 🙏🏼

Back
X