Hamilemiyim?

sebnem07

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
31
8
6
24
Merhaba herkese. Bugün regl günüm ve test yaptım böyle çıktı. Testi yaptıktan sonraysa hafif kan gelmeye başladı. Acaba hamilemiyim?

Eklentiler

• IMG_4555.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 91
Dağılmış gibi duruyor başka test var mı deneyin idrar da fazla olmuş olabilir ya da direkt kan verin

Merhaba herkese. Bugün regl günüm ve test yaptım böyle çıktı. Testi yaptıktan sonraysa hafif kan gelmeye başladı. Acaba hamilemiyim?
Test bozulmuş duruyor fikir söylemek pek sağlıklı deüil. Tekrarlayabilirseniz tekrarlayın isterseniz

Öncelikle teşekkürler. 3 gün öncede yapmıştım oda silik çizgi göstermişti.
Silik çizgilere pek inanmamak lazım. Testin kendi özelliğinde silikler de pozitif sayılıyor demiyorsa silik çizgi negatiftir. Ben çok yaşadım bunu. Ha koyulaşır gayet rahat görünüyordır o başka inşallah vardır kqnama devam etmezse tekrarlarsınız

Kanamadan ziyade lekelenme aslında. Daha kanama başlamadı. Yarına kadar başlamazsa bu şekil devam ederse tekrar test yapacağım

canım ben çizgi göremedim belki sadece senin gördüğğn bi çizgi vardır benim geöen ay kimyasal geçirdiğimde aşırı silik bi çizgi vardı fotoğraflarda gözükmğyordu

Negatif görünüyor birkaç gün daha bekleyin gecikme olursa öyle yapın bence. Testler yalancı negatif ya da pozitif gösterebiliyor

7 aylık oğlum var iki gün sonra adet olmam gerek iki gece önce evi topladım eğildim kalktım sol kasigima acayip bi agri girdi rahim açılıyor gibi bi his 10 sürdü sonra geçti daha olmadı dün gece ise uyurken midem ağzıma geldi uyandım kusuyor gibiydim tadını hissettim ayın 14 15 16 yumurtamla günümdu tam emin olmasamda bu günlerden birinde korumasız iliski oldu bu durumları yaşayıp hamile olan var mu cevaplayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…