Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dağılmış gibi duruyor başka test var mı deneyin idrar da fazla olmuş olabilir ya da direkt kan verin
Test bozulmuş duruyor fikir söylemek pek sağlıklı deüil. Tekrarlayabilirseniz tekrarlayın istersenizMerhaba herkese. Bugün regl günüm ve test yaptım böyle çıktı. Testi yaptıktan sonraysa hafif kan gelmeye başladı. Acaba hamilemiyim?
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Bu ikinci test ilkin 3 gün önce yaptım oda 2ci çizgi siliktiDağılmış gibi duruyor başka test var mı deneyin idrar da fazla olmuş olabilir ya da direkt kan verin
Öncelikle teşekkürler. 3 gün öncede yapmıştım oda silik çizgi göstermişti.Test bozulmuş duruyor fikir söylemek pek sağlıklı deüil. Tekrarlayabilirseniz tekrarlayın isterseniz
Silik çizgilere pek inanmamak lazım. Testin kendi özelliğinde silikler de pozitif sayılıyor demiyorsa silik çizgi negatiftir. Ben çok yaşadım bunu. Ha koyulaşır gayet rahat görünüyordır o başkaÖncelikle teşekkürler. 3 gün öncede yapmıştım oda silik çizgi göstermişti.
Rica ederim ne demekCevap verdiğiniz için teşekkürler. Bu ikinci test ilkin 3 gün önce yaptım oda 2ci çizgi silikti
Kanamadan ziyade lekelenme aslında. Daha kanama başlamadı. Yarına kadar başlamazsa bu şekil devam ederse tekrar test yapacağımSilik çizgilere pek inanmamak lazım. Testin kendi özelliğinde silikler de pozitif sayılıyor demiyorsa silik çizgi negatiftir. Ben çok yaşadım bunu. Ha koyulaşır gayet rahat görünüyordır o başkainşallah vardır kqnama devam etmezse tekrarlarsınız
Yurtdışındayım ve maalesef burda direkt gidemiyorum. Yarına kadar lekelenme durmazsa tekrar test yapacağımRica ederim ne demekKanama olmazsa kan vermeye gidin bence ya da direkt gidin imkanınız varsa
Onu bilmiyordum.. Gönlünüzce olsun her şey inşallahYurtdışındayım ve maalesef burda direkt gidemiyorum. Yarına kadar lekelenme durmazsa tekrar test yapacağım![]()
O zaman bizi de haberdar edinKanamadan ziyade lekelenme aslında. Daha kanama başlamadı. Yarına kadar başlamazsa bu şekil devam ederse tekrar test yapacağım![]()
Dağılmış gibi duruyor başka test var mı deneyin idrar da fazla olmuş olabilir ya da direkt kan verin