Beş gün içinde herhangi bir belirti vermez. Yüksek ihtimalle psikolojik..Merhaba arkadaşlar ben beş gün önce doğurganlığın yüksek olduğu bir kaç gün birliktelik yaşadım. Bugün oturduğum yerden kalkarken kasığıma şiddetli bir ağrı girdi . İçimden birşey kopmuş gibi oldu şuan da çok hafif bir baş dönmesi var hamilelik belirtisi olabilir mi ? Ya da hamilelik bu kadar erken belirti gösterir mi ? Sizce hamile kalma ihtimalim var mı ?
Olabilir cnm o kopma hissi bende de olmuştu ama hapşırdığımda oluyo o ay hamileydimMerhaba arkadaşlar ben beş gün önce doğurganlığın yüksek olduğu bir kaç gün birliktelik yaşadım. Bugün oturduğum yerden kalkarken kasığıma şiddetli bir ağrı girdi . İçimden birşey kopmuş gibi oldu şuan da çok hafif bir baş dönmesi var hamilelik belirtisi olabilir mi ? Ya da hamilelik bu kadar erken belirti gösterir mi ? Sizce hamile kalma ihtimalim var mı ?
Bende erken vereceğini düşünmüyorum ama yine de sormak istedim teşekkür ederimBeş gün içinde herhangi bir belirti vermez. Yüksek ihtimalle psikolojik..
Benimde ilk defa başıma böyle birşey geldiiOlabilir cnm o kopma hissi bende de olmuştu ama hapşırdığımda oluyo o ay hamileydim
Bende çok erken öğrenenlerdenim gebeliğimi sağ kasığımda batma ağrı kramp vardı bacaklarıma kramp giriyordu ama vitaminlerimden dolayı bu kadar erkek farkettim ben değerler düşük olunca vücudum resmen gebeliğe tepki gösterdi şiddetli karın ağrısı bacak krampları yaşamıştım gebe olduğumu anlamıştımMerhaba arkadaşlar ben beş gün önce doğurganlığın yüksek olduğu bir kaç gün birliktelik yaşadım. Bugün oturduğum yerden kalkarken kasığıma şiddetli bir ağrı girdi . İçimden birşey kopmuş gibi oldu şuan da çok hafif bir baş dönmesi var hamilelik belirtisi olabilir mi ? Ya da hamilelik bu kadar erken belirti gösterir mi ? Sizce hamile kalma ihtimalim var mı ?
İlişkiden kaç gün sonra yaşadın bunuBende çok erken öğrenenlerdenim gebeliğimi sağ kasığımda batma ağrı kramp vardı bacaklarıma kramp giriyordu ama vitaminlerimden dolayı bu kadar erkek farkettim ben değerler düşük olunca vücudum resmen gebeliğe tepki gösterdi şiddetli karın ağrısı bacak krampları yaşamıştım gebe olduğumu anlamıştım
4-5 gün sonra başlamıştı bende testlerde de regle 6 gün kala öğrendim beta hcg 20 ile productor isimli erken gebelikte çıktı diğer markalar vermemişti ama bir kaç saat sonra onlarda da silik çizgi çıkmıştı kaset testte de bekleyince silikleşmiştiİlişkiden kaç gün sonra yaşadın bunu
İnşallah bende hamileyimdir ya dua edin bana ne zaman test yapayım sence adeti bekleyemecegim4-5 gün sonra başlamıştı bende testlerde de regle 6 gün kala öğrendim beta hcg 20 ile productor isimli erken gebelikte çıktı diğer markalar vermemişti ama bir kaç saat sonra onlarda da silik çizgi çıkmıştı kaset testte de bekleyince silikleşmişti
Ederim tabii olmasa bile bozmayın moralinizi diğer ay gene denersiniz erken gebelik testinde en erken regl 6 gün kala çıkacağı yazıyor ama bence benim dediğim pro markayı alın diğerlerine boşuna para verdim onlar çıkarmadı net olarak sonradan kaç saat sonra çizgi verdiler birde sabırlı olabilirseniz regle ne kadar yakın test yaparsanız o kadar iyi sonuç alırsınızİnşallah bende hamileyimdir ya dua edin bana ne zaman test yapayım sence adeti bekleyemecegim
O tarif ettiğin his içten minik bir eketirik çarpması gibi saniyelik bir şey dimi, o bende de olmuştu ve yumurtlama zamanı olan beyaz akıntı devam etmişti yunurtlamadan sonra bile b.a.t. A kadar öyle anlamıştım inşallah sen de hamilesindirİnşallah bende hamileyimdir ya dua edin bana ne zaman test yapayım sence adeti bekleyemecegim
En azından adetinin 1-2 gün bile olsa gecikmesini bekle erken yapınca insanın içinde şüphe kalıyorİnşallah bende hamileyimdir ya dua edin bana ne zaman test yapayım sence adeti bekleyemecegim
Aynen kalkarken böyle birden kasıklarım da elektrik çarpması gibi birşey oldu sanki içimden birşey düşer gibi anlık girdi çıktı bugün de adet olacakmisim gibi bı ağrı vardı karnımdaO tarif ettiğin his içten minik bir eketirik çarpması gibi saniyelik bir şey dimi, o bende de olmuştu ve yumurtlama zamanı olan beyaz akıntı devam etmişti yunurtlamadan sonra bile b.a.t. A kadar öyle anlamıştım inşallah sen de hamilesindir
O ağrı adetten de olabilir hamilelikten de çünkü özellikle ilk 3 ay kasıklarda ve belde ağrı çok oluyor , en iyisi sabırlı olman ve adetini beklemen . Kaç gün var ?Aynen kalkarken böyle birden kasıklarım da elektrik çarpması gibi birşey oldu sanki içimden birşey düşer gibi anlık girdi çıktı bugün de adet olacakmisim gibi bı ağrı vardı karnımda
O ağrı adetten de olabilir hamilelikten de çünkü özellikle ilk 3 ay kasıklarda ve belde ağrı çok oluyor , en iyisi sabırlı olman ve adetini beklemen . Kaç gün var ?
12 gün öncesinden ağrı başlamasıAdetime 12 gün var ve ben normal adet sancısını baya çekiyorum ama böylesi birşey ilk defa başıma geldi ve sadece bir dakika falan sürdü bugün de dediğim gibi karnım böyle adet olacaksinda olamıyorsun gibi bı ağrı var
Ay helal olsun ama bana dua et lütfen çok istiyorum ilk defa anne olacağım olursa12 gün öncesinden ağrı başlamasıumut veriyorsam hakkını helal et ama sanki bana bir şeyler var gibi geldi , hadi inşallah haber et lütfen
Hadi inşallahAy helal olsun ama bana dua et lütfen çok istiyorum ilk defa anne olacağım olursa
İnşallah ilk buraya yazacağımHadi inşallahtabi ki dua ederim rabbim hayırlısını versin inşallah güzel haberlerle dönersin buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?