Hamilemiyim?

sibelslan

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
70
14
8
24
Merhaba arkadaşlar ben beş gün önce doğurganlığın yüksek olduğu bir kaç gün birliktelik yaşadım. Bugün oturduğum yerden kalkarken kasığıma şiddetli bir ağrı girdi . İçimden birşey kopmuş gibi oldu şuan da çok hafif bir baş dönmesi var hamilelik belirtisi olabilir mi ? Ya da hamilelik bu kadar erken belirti gösterir mi ? Sizce hamile kalma ihtimalim var mı ?

Beş gün içinde herhangi bir belirti vermez. Yüksek ihtimalle psikolojik..

Olabilir cnm o kopma hissi bende de olmuştu ama hapşırdığımda oluyo o ay hamileydim

Bende çok erken öğrenenlerdenim gebeliğimi sağ kasığımda batma ağrı kramp vardı bacaklarıma kramp giriyordu ama vitaminlerimden dolayı bu kadar erkek farkettim ben değerler düşük olunca vücudum resmen gebeliğe tepki gösterdi şiddetli karın ağrısı bacak krampları yaşamıştım gebe olduğumu anlamıştım

İlişkiden kaç gün sonra yaşadın bunu

İlişkiden kaç gün sonra yaşadın bunu
4-5 gün sonra başlamıştı bende testlerde de regle 6 gün kala öğrendim beta hcg 20 ile productor isimli erken gebelikte çıktı diğer markalar vermemişti ama bir kaç saat sonra onlarda da silik çizgi çıkmıştı kaset testte de bekleyince silikleşmişti

İnşallah bende hamileyimdir ya dua edin bana ne zaman test yapayım sence adeti bekleyemecegim

İnşallah bende hamileyimdir ya dua edin bana ne zaman test yapayım sence adeti bekleyemecegim
Ederim tabii olmasa bile bozmayın moralinizi diğer ay gene denersiniz erken gebelik testinde en erken regl 6 gün kala çıkacağı yazıyor ama bence benim dediğim pro markayı alın diğerlerine boşuna para verdim onlar çıkarmadı net olarak sonradan kaç saat sonra çizgi verdiler birde sabırlı olabilirseniz regle ne kadar yakın test yaparsanız o kadar iyi sonuç alırsınız

O tarif ettiğin his içten minik bir eketirik çarpması gibi saniyelik bir şey dimi, o bende de olmuştu ve yumurtlama zamanı olan beyaz akıntı devam etmişti yunurtlamadan sonra bile b.a.t. A kadar öyle anlamıştım inşallah sen de hamilesindir

Aynen kalkarken böyle birden kasıklarım da elektrik çarpması gibi birşey oldu sanki içimden birşey düşer gibi anlık girdi çıktı bugün de adet olacakmisim gibi bı ağrı vardı karnımda

Aynen kalkarken böyle birden kasıklarım da elektrik çarpması gibi birşey oldu sanki içimden birşey düşer gibi anlık girdi çıktı bugün de adet olacakmisim gibi bı ağrı vardı karnımda
O ağrı adetten de olabilir hamilelikten de çünkü özellikle ilk 3 ay kasıklarda ve belde ağrı çok oluyor , en iyisi sabırlı olman ve adetini beklemen . Kaç gün var ?

Adetime 12 gün var ve ben normal adet sancısını baya çekiyorum ama böylesi birşey ilk defa başıma geldi ve sadece bir dakika falan sürdü bugün de dediğim gibi karnım böyle adet olacaksinda olamıyorsun gibi bı ağrı var

12 gün öncesinden ağrı başlaması umut veriyorsam hakkını helal et ama sanki bana bir şeyler var gibi geldi , hadi inşallah haber et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…