Hamilemiyim

duyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
38
-9
1
32
Kızlar merhaba adetim 4 gün gecikti evde test yaptim cif çizgiyi gördüm kan verdim sonuç 30.14 cikti daha doktora gidemedim bu sonuç iyimi hamilemiyim

evet, tebrikler. 2 günde bir artış kontrol edin 2 katı şeklinde olmalı.

2 yıl bekledim 2 asilama oldum Rabbım kendiliğinden verdi bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah yarın polikinlige gidip kontrol ettirecegim

Kizlar adetim 3 gün gecikti evde 1 yildan fazladir bir test vardi kapali hic acmadim 2 yildir gebelik bekliyorum ama olmuyordu bu ay yine ayni adet belirtilerim var bel agrisi kasik agrisi gogus hassasiyeti ama adet belirtilerimin apaynisi sabah erkenden ilk idrarimla test yaptim kipkirmizi 2 çizgi testimin bozuk olma ihtimali varmi sizce

Kizlar adetim 3 gün gecikti evde 1 yildan fazladir bir test vardi kapali hic acmadim 2 yildir gebelik bekliyorum ama olmuyordu bu ay yine ayni adet belirtilerim var bel agrisi kasik agrisi gogus hassasiyeti ama adet belirtilerimin apaynisi sabah erkenden ilk idrarimla test yaptim kipkirmizi 2 çizgi testimin bozuk olma ihtimali varmi sizce
testin skt'si geçmediyse bozuk olduğunu sanmıyorum ama kesin sonuç için bir test daha yapabilir ya da kan verebilirsiniz. imkanınız varsa kan vermek daha garanti olur :) inşallah hamilesinizdir

Back
X