Hamilemiyim

edanur123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
34
4
1
23
Arkadaşlar merhaba çok fazla adetim düzenli değil 2 aydır düzenli oluyorum ama 21 Ekim yani dün adet günümdü olmadım 3 4 gün önce 2 gün mide bulantım oldu ama her ay test yapıyorum negatif görüyorum bu ay yapmaktan korkuyorum testi beklemelimiyim biraz daha bu tarz durum yaşayanlar oldumu?

Arkadaşlar merhaba çok fazla adetim düzenli değil 2 aydır düzenli oluyorum ama 21 Ekim yani dün adet günümdü olmadım 3 4 gün önce 2 gün mide bulantım oldu ama her ay test yapıyorum negatif görüyorum bu ay yapmaktan korkuyorum testi beklemelimiyim biraz daha bu tarz durum yaşayanlar oldumu?
Canım bende adetıme bır gun kala degısık bı mıde bulantım oldu yumurta falan koktu burnuma garıplık olduğunu hıssedıyorsun zaten akıntım cok fazlaydı bildiğin su gıbı vucudunu en ıyı sen bılırsın farklı seyler oluyor mu

Bukadar kısa sürede belirti olmaz kan testi verebilirsin

Kasıklarıma batma oluyor bi değişik olarak yarın kadın doğuma randevum var fakat hayal kırıklığı yaşamamak için emin degilim gidebilirmiyim

Arkadaşlar merhaba adetime 4 gün var beta <1.20 çıktı yükselme ihtimali var mı acaba

Canım bende adetıme bır gun kala degısık bı mıde bulantım oldu yumurta falan koktu burnuma garıplık olduğunu hıssedıyorsun zaten akıntım cok fazlaydı bildiğin su gıbı vucudunu en ıyı sen bılırsın farklı seyler oluyor mu
Bu sabah test yaptım ama negatif gördüm maalesef

Benim 24 gün geçti hala adet olmadım kan testi verdim 10 gün önce çıkmadı ama biraz önce evde test yaptım silik çizgi çıktı nabıcam

Eklentiler

• IMG20231113190704.webp
    IMG20231113190704.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 39
Back
X