Hamilemiyim

Gamzenurcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2023
4
0
1
23
1 yıldan fazladır evliyim korumuyorum ve çocuk istiyorum sürekli düzenli adet görüyorum en son 22 ekimde gördüm Adetim 16 gün geçikti 4 gün önce kan testi verdim negatif adet olmaya iki gün kala pembemsi hafif akıntı gördüm ve bir gün sonra da sadece bir damla kan 16 gündür kasık ağrısı çekiyorum arada sırada belim ağrıyor eğilince kastığım sızlıyor sanki sertleşmiş gibi ne olur akıl verin kararsız kaldım geç döllenme olabilirmi

En son 22 ekimde adet gördüyseniz nasıl 16 gün gecikmiş oluyor yanlış sayıyor olmayasınız? 16 gün gecikme uzun bi süre, eğer olsaydı kanda çıkardı

Kızlar benim sorunum şu ben son yumurtlama tarihinden itibaren afedersiniz kasiklarimdan sanki popama vuran Bi ağrı cektim diğer aylara göre bide normalde adete 2 gün kala memelerim agrirdi 10 gün önceden başladı sivilcem bu ay çok aşırı artti

Mevsim geçişi etkilemis olabilir. Kanda mutlaka çıkardı mutlaka bir jinekologa gidin. Bebek düşünüyorsanız herhangi bir durum varsa sıcagı sıcagina mudahele edilmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…