Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neye bakıp yorumlayacaz?Acil bakın hanımlar hamilemiyim
Ay canım heycanadan eklemeyi unuttumNeye bakıp yorumlayacaz?
Olabilir insanlık haliAy canım heycanadan eklemeyi unuttum![]()
Ay canım heycanadan eklemeyi unuttum![]()
Olabilir insanlık hali![]()
Günün geçti mi?Acil bakın hanımlar hamilemiyim
Canım ben de polikistik Over var zaten düzenli olmuyorum ama tam adet olduktan sonra ilişki yaşadım hani acaba olabilir mi zaten de böyle çok silik görebiliyorum ama bilemedimGünün geçti mi?
Peki adet günün ne zamandı ve yumurtlama gününü biliyormusun bide eyer test yalancı gostermiyorsa hamile olabilirsinCanım ben de polikistik Over var zaten düzenli olmuyorum ama tam adet olduktan sonra ilişki yaşadım hani acaba olabilir mi zaten de böyle çok silik görebiliyorum ama bilemedim
Evet yani şöyle söyliyim uygulama periyot üzerinden takip ediyorum yani gebe kalma olasılığım çok yüksek bir günlerde yaptık yani hani bilemedim yaPeki adet günün ne zamandı ve yumurtlama gününü biliyormusun bide eyer test yalancı gostermiyorsa hamile olabilirsin
Sana tavsiyem kan tahlili yaptır bazen testler yalancı çıkabiliyor kan tahlili kesin sonuç verir en azından seninde için RahatlarEvet yani şöyle söyliyim uygulama periyot üzerinden takip ediyorum yani gebe kalma olasılığım çok yüksek bir günlerde yaptık yani hani bilemedim ya
Valla dayanamadım verdim geldim yarın belli olur artık inşallah hamileyimdirSana tavsiyem kan tahlili yaptır bazen testler yalancı çıkabiliyor kan tahlili kesin sonuç verir en azından seninde için Rahatlar
En iyisini yaptın inşallah müjdeli haberi alırsınValla dayanamadım verdim geldim yarın belli olur artık inşallah hamileyimdir