Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim de reglden iki güm önce beta 30 du regl günü 99 a çıkmış yani iki gün sonra artış iyimiÖyle bir şey olamaz beta 5 den yüksekse gebesiniz demektir 2 günde bir kan ver artışı kontrol et canım
Ay allahım sevinçten ağlıyorum inşallah öyleyimdirÖyle bir şey olamaz beta 5 den yüksekse gebesiniz demektir 2 günde bir kan ver artışı kontrol et canım
evet canım 2 günde bir en az yüzde 60 artış beklenir senin neredeyse 2 katı artmışCanım benim de reglden iki güm önce beta 30 du regl günü 99 a çıkmış yani iki gün sonra artış iyimi
Adet öncesi asla yükselmez gebesiniz gözünüz aydınKızlar ay çok heyecanlandım 9 aydır bebis istiyordum olmuyordu dün kan verdim beta 50 çıktı daha regl ime iki gün filan var hemşire adet öncesi de böyle yükselmiş olabilir dedi oluyor mu böyle gerçekten
O nasıl hemşire olmus uzaktan egıtımle mı öyle birsey yok gebesin hayırlı olsunKızlar ay çok heyecanlandım 9 aydır bebis istiyordum olmuyordu dün kan verdim beta 50 çıktı daha regl ime iki gün filan var hemşire adet öncesi de böyle yükselmiş olabilir dedi oluyor mu böyle gerçekten
Bana da sağlık ocağı hemşiresi öyle dedi beta reglden iki gün önce 30 regl günü 99 var diyemem değerlerin 1000 olması gerek dedi çok canım sıkıldıO nasıl hemşire olmus uzaktan egıtımle mı öyle birsey yok gebesin hayırlı olsun![]()
Ya salakmıdır nedir tövbe ya yok öyle birsey gebesin bende30la ögrendım ve ben 6ay süreklı hep kan verdım var mı yok mu adet gunümde ben de vermıstım niye1cıkıomus hep o zaman her insan her ay sonu degelerı öyle çıkar şimdi onemlı olan ıkı günde artış olması sen bunun takipi yap öyle kafasına göre küsarat dıyemez de yok bin olması lazımmıs neye göre lazımmıs bin olupda dış gebelikte olabılıyor bilmeden yorum yapmıs sen canını sıkma ıkı gun sonra kan ver artısı gör kafan rahat olsun 10gun sürmez bile kese de görunurBana da sağlık ocağı hemşiresi öyle dedi beta reglden iki gün önce 30 regl günü 99 var diyemem değerlerin 1000 olması gerek dedi çok canım sıkıldı
Evet burada da az değerle öğrenen var hepsi bana umut oldu inşallah takip ediyorum hep artışla keseyi bebişi görürüz Allahım isteyen herkese nasip etsin içim rahatlıyor böyle olumlu şeyler duyunca Allah razı olsun teşekkür ederimYa salakmıdır nedir tövbe ya yok öyle birsey gebesin bende30la ögrendım ve ben 6ay süreklı hep kan verdım var mı yok mu adet gunümde ben de vermıstım niye1cıkıomus hep o zaman her insan her ay sonu degelerı öyle çıkar şimdi onemlı olan ıkı günde artış olması sen bunun takipi yap öyle kafasına göre küsarat dıyemez de yok bin olması lazımmıs neye göre lazımmıs bin olupda dış gebelikte olabılıyor bilmeden yorum yapmıs sen canını sıkma ıkı gun sonra kan ver artısı gör kafan rahat olsun 10gun sürmez bile kese de görunur
Hemsire doktor ztn bunlar hep böyleler sen şimdi 3bıne gelene kadar kan artışını takıp et saglam doktor bul arajtır kadın doguma gıdıceksın 10gun ıcinde ıyı biri olsum kı o hemşire gıbı sacma sapan konusmassın kafana takılcak hıcbırsey yok burda 100kişide yorum yapsa hepsi gebe dıcek sana gercek bu çünkü ama doktor secımını dkkt et herşeyden önceEvet burada da az değerle öğrenen var hepsi bana umut oldu inşallah takip ediyorum hep artışla keseyi bebişi görürüz Allahım isteyen herkese nasip etsin içim rahatlıyor böyle olumlu şeyler duyunca Allah razı olsun teşekkür ederim![]()
bildiğim bir iki isim var zaten hep de dediğim hamile kalırsam kesin şu doktora falan giderim diye çevremde ablamda kuzenimde memnun çok iyi doktor zaten artış güzel artmaya devam ederse inşallah takip edeyim dua edinHemsire doktor ztn bunlar hep böyleler sen şimdi 3bıne gelene kadar kan artışını takıp et saglam doktor bul arajtır kadın doguma gıdıceksın 10gun ıcinde ıyı biri olsum kı o hemşire gıbı sacma sapan konusmassın kafana takılcak hıcbırsey yok burda 100kişide yorum yapsa hepsi gebe dıcek sana gercek bu çünkü ama doktor secımını dkkt et herşeyden önce
hemşire adet öncesi de böyle yükselmiş olabilir dedi oluyor mu böyle gerçekten
Sen şimdi tadını cıkar cok diilendırme sadece soyleme kimseye anne baba eş haric göze gelme buna dkkt gerisi Allahın izniyle hayırlı şekilde geçicek duamı sana hep edicem ben inanıyorum saglıklı sekılde geçireksin kendine çok et asılma bı yerlere evi süpür ama cok kasmadan fazla egılmeden uzanmadan bak keyfini çıkar keseyi görünce beklerım tekrar yazmanı aklına takılan birsey olursa gel yine yaz yardımıcı olurumbildiğim bir iki isim var zaten hep de dediğim hamile kalırsam kesin şu doktora falan giderim diye çevremde ablamda kuzenimde memnun çok iyi doktor zaten artış güzel artmaya devam ederse inşallah takip edeyim dua edinteşekkür ederim
Hemşireler de bi tuhaflaştı 5 üzeri gebelik demek çok erken olduğu için değer düşük sadece hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli ilerlesin herşeyKızlar ay çok heyecanlandım 9 aydır bebis istiyordum olmuyordu dün kan verdim beta 50 çıktı daha regl ime iki gün filan var hemşire adet öncesi de böyle yükselmiş olabilir dedi oluyor mu böyle gerçekten
bildiğim bir iki isim var zaten hep de dediğim hamile kalırsam kesin şu doktora falan giderim diye çevremde ablamda kuzenimde memnun çok iyi doktor zaten artış güzel artmaya devam ederse inşallah takip edeyim dua edinHemsire doktor ztn bunlar hep böyleler sen şimdi 3bıne gelene kadar kan artışını takıp et saglam doktor bul arajtır kadın doguma gıdıceksın 10gun ıcinde ıyı biri olsum kı o hemşire gıbı sacma sapan konusmassın kafana takılcak hıcbırsey yok burda 100kişide yorum yapsa hepsi gebe dıcek sana gercek bu çünkü ama doktor secımını dkkt et herşeyden önce
canım benim Allahım razı olsun senden çok teşekkür ederim mutlaka yazıp haber vericem mutlu haberimi dediğin gibi yapıyorum dinleniyorum öğrendiğimden beri bol bol günlük işlerimi yavaş yavaş hallediyorumSen şimdi tadını cıkar cok diilendırme sadece soyleme kimseye anne baba eş haric göze gelme buna dkkt gerisi Allahın izniyle hayırlı şekilde geçicek duamı sana hep edicem ben inanıyorum saglıklı sekılde geçireksin kendine çok et asılma bı yerlere evi süpür ama cok kasmadan fazla egılmeden uzanmadan bak keyfini çıkar keseyi görünce beklerım tekrar yazmanı aklına takılan birsey olursa gel yine yaz yardımıcı olurum![]()