Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin markası artık çok önemli görünüş olarak çok yeni gebelik görünüyor markası nedirKaset test ya pek emin olamadım bide çizgi net değil. Yarın tekrar yapıcam cuma günü kan vermeye gitmeyi düşünüyorum
Benimde böyle silik çıktı hemen kan verdim 35.1 çıktı sizce hamile miyim yardımcı olur musunuz içim içimi yiyorAdetten once bile test pozitif cikabiliyor. 6 gun gecikmede neden erken olsun ki test icin. Bence hamilesin. Kan testi ver bir an önce
Bence hamilesiniz ama anlamli artış olmasi gerek hormonda. Birkac gun sonra bir daha test yapin, bariz artış varaa birkac hafta icinde doktora gidersiniz kese icinBenimde böyle silik çıktı hemen kan verdim 35.1 çıktı sizce hamile miyim yardımcı olur musunuz içim içimi yiyor
Yaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Allah sizden razı olsunBence hamilesiniz ama anlamli artış olmasi gerek hormonda. Birkac gun sonra bir daha test yapin, bariz artış varaa birkac hafta icinde doktora gidersiniz kese icin
hayırlı uğurlu olsun gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhKızlar hamileymişim dayanamadım kan testi vermeye gittim batta 2867 çıktı yarında keseyi görebilirmişim![]()
Merhaba nasıl gidiyor kese göründümüKızlar hamileymişim dayanamadım kan testi vermeye gittim batta 2867 çıktı yarında keseyi görebilirmişim![]()