• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bshyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
3
Yer
Bozcaada
Adet gecikmemin 6. Günü sabah ilk idrarla test yaptım. Akıntım lekem hiç bir şeyim yok sadece bel ve sırt ağrım var test böyle çıktı. Hamilemiyim test için erken mi

Eklentiler

• IMG_5615.webp
    IMG_5615.webp
    147,4 KB · Görüntüleme: 100
Adetten once bile test pozitif cikabiliyor. 6 gun gecikmede neden erken olsun ki test icin. Bence hamilesin. Kan testi ver bir an önce

Kaset test ya pek emin olamadım bide çizgi net değil. Yarın tekrar yapıcam cuma günü kan vermeye gitmeyi düşünüyorum

Kaset test ya pek emin olamadım bide çizgi net değil. Yarın tekrar yapıcam cuma günü kan vermeye gitmeyi düşünüyorum
Testin markası artık çok önemli görünüş olarak çok yeni gebelik görünüyor markası nedir

6 gun gecmis. Burdayim diye el salliyo 🤣🤣

Merhaba arkadaşlar ,
Ben bu ay klomen kullandım ve ayın 11-14-16 sı ilişkim oldu sonra 17sinde Dr kontrolüne gittim yumurtama baktı ve yine ilişki günleri verdi 19-21 inde ilişkim oldu 21 son ilişki günümdü . ayın 22 sinde duphastona başladım şuan göğüs hassasiyeti beyaz akıntı ve sürekli ama ara ara kasık ağrım mevcut özellikle sol kasıgımda gelip giden ağrım var bugün de bel ağrım başladı cuma günü beta hcg vermiştim negatif çıktı. 2 gündür adet olacakmış gibi baskı hissi yaşıyorum. Dün idrar testi yapmıştım negatif geldi. Beklenen adet tarihime 5 gün var gebelik ihtimalim var mıdır sizce deneyimleriniz neler bu konuda aynı şeyleri yaşayan var mı????????

Adet gününü beklemelisin test yapma gecikirsen yaparsın belirtilerin adetle aynı çünkü

Adetten once bile test pozitif cikabiliyor. 6 gun gecikmede neden erken olsun ki test icin. Bence hamilesin. Kan testi ver bir an önce
Benimde böyle silik çıktı hemen kan verdim 35.1 çıktı sizce hamile miyim yardımcı olur musunuz içim içimi yiyor

Benimde böyle silik çıktı hemen kan verdim 35.1 çıktı sizce hamile miyim yardımcı olur musunuz içim içimi yiyor
Bence hamilesiniz ama anlamli artış olmasi gerek hormonda. Birkac gun sonra bir daha test yapin, bariz artış varaa birkac hafta icinde doktora gidersiniz kese icin

Bence hamilesiniz ama anlamli artış olmasi gerek hormonda. Birkac gun sonra bir daha test yapin, bariz artış varaa birkac hafta icinde doktora gidersiniz kese icin
Yaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız Allah sizden razı olsun

Çok teşekkür ederimmm amin inşallah ☺️

Mide bulantılarım başladı. Sabahları oluyor. Adet gecikmesinin 8. günü gittiğimde kese gözüküyor demişti. 2 hafta sonra gel dedi gittim kalp atışı gözüküyor ama dinletemiyorum çok küçük daha dedi. 1 ay sonra tekrar gidicem 🙂↔️

Back
X