- Emoji Skoru
- -1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi zeynep89098889
-
Sence hamile olma ihtimalin varmı adamla birlikte bile olmamışsınMeraba bir ilişki durumum olmadı denecek kadar az bi yakınlaşma oldu zevk suyu sadece anal bölgeye temas etti bir hafta sonra adet oldum adetle beraber mide bulantılarım kusmalarım başladı koku hassasiyetim vardı b 12 iğneleri aldıktan sonra geçti hala devam ediyor bulantılarım 2. Kez normal zamanda adet oldum son üç günü aşırı kanamam vardı karın ağrım pıhtılı kanama oldum oda geçti reflü ve vertigom vardı arkadaşlarım ondandır dedi bilmiyorum sizce bütün belirtiler var ama normal günimde iki kere çok kanamalı adet oldum hamilelik riskim varmı yaşdığım bu kanamalar dış gebelik veya imlantasyon olabilirmi
Hamilelik o kadar kolay oluyonmu bide pihtili kanamam olmuşsa hiç hamile değilsinSence hamile olma ihtimalin varmı adamla birlikte bile olmamışsın
Keşke hamile kalmak o kadar kolay olsaydı…
Test yaptinmi pekiMeraba bir ilişki durumum olmadı denecek kadar az bi yakınlaşma oldu zevk suyu sadece anal bölgeye temas etti bir hafta sonra adet oldum adetle beraber mide bulantılarım kusmalarım başladı koku hassasiyetim vardı b 12 iğneleri aldıktan sonra geçti hala devam ediyor bulantılarım 2. Kez normal zamanda adet oldum son üç günü aşırı kanamam vardı karın ağrım pıhtılı kanama oldum oda geçti reflü ve vertigom vardı arkadaşlarım ondandır dedi bilmiyorum sizce bütün belirtiler var ama normal günimde iki kere çok kanamalı adet oldum hamilelik riskim varmı yaşdığım bu kanamalar dış gebelik veya imlantasyon olabilirmi
Hayır korkuyorum peki ya mide bulantısı jusma düşük tansiyon iki aydır neden var koku hassasşyetideTest yaptinmi peki
Sperm anal dami döllencek
Kaldiki adet olmuşsun
İstersen yumurtalarını çıkar disarida yika birde
Kız korkma ya bende adet olduğum zaman bulantım çok oluyor o başka bir şeydendirHayır korkuyorum peki ya mide bulantısı jusma düşük tansiyon iki aydır neden var koku hassasşyetide
Gıcık oluyorum boyle soruları 1 yil geçse sonra yine dicekki 1 yildir adet görüyorum ama hamile olabilirmiyimAllah iyiliğini verisn ya
Yani bu kadar cahil olup da çözümünü, korunma yöntemini bilmeden nasıl böyle cesaretle hareket edilebiliyor anlamıyorum. Bu kadar ağlayacaksan sevişme. Şimdi olmasa elbet bir gün hamile kalır zaten istemediği anda.Gıcık oluyorum boyle soruları 1 yil geçse sonra yine dicekki 1 yildir adet görüyorum ama hamile olabilirmiyim
Tabikide olamaz bu kadar basit degil :)Meraba bir ilişki durumum olmadı denecek kadar az bi yakınlaşma oldu zevk suyu sadece anal bölgeye temas etti bir hafta sonra adet oldum adetle beraber mide bulantılarım kusmalarım başladı koku hassasiyetim vardı b 12 iğneleri aldıktan sonra geçti hala devam ediyor bulantılarım 2. Kez normal zamanda adet oldum son üç günü aşırı kanamam vardı karın ağrım pıhtılı kanama oldum oda geçti reflü ve vertigom vardı arkadaşlarım ondandır dedi bilmiyorum sizce bütün belirtiler var ama normal günimde iki kere çok kanamalı adet oldum hamilelik riskim varmı yaşdığım bu kanamalar dış gebelik veya imlantasyon olabilirmi
Hadi orayida geçelimYani bu kadar cahil olup da çözümünü, korunma yöntemini bilmeden nasıl böyle cesaretle hareket edilebiliyor anlamıyorum. Bu kadar ağlayacaksan sevişme. Şimdi olmasa elbet bir gün hamile kalır zaten istemediği anda.
Kardeşim araştıyorum olabilir diyorşar korkuyorum bilgisi olanlardan bilgi almaya çaloşıyprım neden bu kadar agresifsinYani bu kadar cahil olup da çözümünü, korunma yöntemini bilmeden nasıl böyle cesaretle hareket edilebiliyor anlamıyorum. Bu kadar ağlayacaksan sevişme. Şimdi olmasa elbet bir gün hamile kalır zaten istemediği anda.