merhaba hanımlar adetım 2 gun gecıktı bende test yaptım C czgoso koyu T ise bellı fakat C ye gore sılık renkte ..daha oncede yapmıstım hc bole cıkmamıstı netten bakıorum hamılesınız dıor sızce hamılemıyım yardımcı ı olun ltfn
o kadar mutluyum kı en cok ıstedıgım buydu Allahıma binlerce kez şukurler oolsun ...ıkı kere ktest yaptım ıkısındede oyle cıktı bırı koyu cgzı bırı acık renk
gözün aydın hamileymişsin :) sende ne tür belirtiler vardı? bide kaç yıllık evlisiniz k.bakmayın soruyorum ama bende test yapmak istiyorum ama her seferinde çıkmıyor o yüzden korkuyorum
gözün aydın hamileymişsin :) sende ne tür belirtiler vardı? bide kaç yıllık evlisiniz k.bakmayın soruyorum ama bende test yapmak istiyorum ama her seferinde çıkmıyor o yüzden korkuyorum
canım ben henuz 4 aylık evlıyım ...bnde cok defa yaptım fakat hpsı negatf cıktı okadar moralımm bozuluordu kı 20 kez yapmısımdır hepsı tek czgı delırıordm cnku ck ıstıordum bebek ..en sonnda yaptım sn 2 testte bı czgı koyu bı czgı dgerıne gore acık renktydii ..bndee tek belırtı henuz adet olmadım korkma canım sonunda sennde olur
geçen ay yani haziran 1 de adet gördüm haziran 23 yumurtlama dönemimdi (adetim düzensiz oldugu için ultrayonla tesbıt ettim yumurtlama donemımı doktorla) adet olmadm bu ay henüz 7 gun gecikti ama normaldede düzensiz daha önce 8 gün gecikmişti acaba hamilemiyımki ?????
gebelik testi yaptım ayın 4 unde ama cıkmadı birsey 10 günden önce çıkmaz dediler testede güvenim tam deil...
sizce hamilemiyım
geçen ay yani haziran 1 de adet gördüm haziran 23 yumurtlama dönemimdi (adetim düzensiz oldugu için ultrayonla tesbıt ettim yumurtlama donemımı doktorla) adet olmadm bu ay henüz 7 gun gecikti ama normaldede düzensiz daha önce 8 gün gecikmişti acaba hamilemiyımki ?????
gebelik testi yaptım ayın 4 unde ama cıkmadı birsey 10 günden önce çıkmaz dediler testede güvenim tam deil...
sizce hamilemiyım
o abdominal aortanın yani karnındaki en büyük damarın atımı zayıf kişilerde sadece baksanız bile görebilirsiniz karındaki nabızla beraber seyirmeyi, 7. hftda usg de görürsün kalp atışını inşallah sağlıklı sorunsuz hamilelik geçirirsin tebrikler canım, darısı bizlerin başına