arkadaşlar ben ocak 4adet oldum test yaptım pozitif dok.gittim ultrosonda gözükmedi folik asit verdiler ve farlutal verdiler 8gün sonra tekrar gel dediler az kahferengi bi akıntım var kasıklarımda ara ara agrı oluyo sizce gebelik varmı.
arkadaşlar ben ocak 4adet oldum test yaptım pozitif dok.gittim ultrosonda gözükmedi folik asit verdiler ve farlutal verdiler 8gün sonra tekrar gel dediler az kahferengi bi akıntım var kasıklarımda ara ara agrı oluyo sizce gebelik varmı.
fartural adet söktürücü değilmi neden verdi acaba?
kan testi yaptırmadın mı canım bazen idrar testleri yanıltabiliyor.
şimdiye 4 haftalık gebe olman lazım bence sen bi kan testi yaptır.
kanda kesin sonucu alırsın belki gebe olabilirsin ve erken olduğu için ultrasonda kese görünmemiştir.
bu doktor manyakmı ya test pozitif farlutal veriyor bence baska bi doktora git ilk donemde ultrasonda gorunmez degerler 1500 u gecmesi lazım gorunmesi için(
kan tahlili yaptırmadanmı ilaç yazdı sana.folikasit tamam da farlutala şaşırdım.anacımmm şimdi baktım farlutalın reçetesine.gebeliklerde ve düşük riski olanlarda kesinlikle kullanılmamalı diyor.bence farlutalı kullanma ve başka dr git arkadaşım.
valla reçetinin uyarılar kısmında gebiliklerde kesinlikle kullanılmamalı diyo.bence kullanmaya.geliştirmesi için ve düşük riski için ilk 3 ay progestan verilir ya. farlutal adet söktürücü.
farlutal gebelikte kesinlikle kullanılmaması gereken bi ilac gebelik varsa dusuge neden oluyor sakın ha sakın kullanma doktorunu degiştir derim ben....
farlutal gebelikte kesinlikle kullanılmaması gereken bi ilac gebelik varsa dusuge neden oluyor sakın ha sakın kullanma doktorunu degiştir derim ben....
Canım bende adet olmadım evde test yaptım 2 kere hemde ve çift çizgi çıktı.Dün doktora gittim,muayenede kese gözükmedi,doktorum bekleyelim belki kese henüz belli olmamıştır dedi ve herhangi bir ilaç yazmadı,bencede başka doktora git arkadaşların dediği gibide ilacı kullanma,ya henüz gebelik oluşmadıysa.Ki bana kan tahlilide yaptı değerim 0.14 olmasına rağmen bekleyelim dedi,tedbirli bir doktora git canım.