Hamilemiyim

umut99

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
67
0
16
Bursa
Arkadaşlar valla anlatmaya çekiniyorum fakat içim içimi ylyor. Kpss kursuna yazıldım bu yıl 1 yıllık evliyim ve tam oturmuş bi evliliğim yok bana göre gerek eşim ve onun ailesl bakımından sıkıntıda olduğum dönemler çok yasadım ve yaşımda 22 yani hazır hissetmiyrm tam olarak kendlmi bebek içln fakat bugün olan oldu adetim 3gün önce bitti przvt. İle önlem alıyrduk ama çıktı içime değilde üstüme bulaştı ya kafam allak bullak ne zaman öğrenirlm hamilemiym ve olasılık nedlr sizce düşüncelerinizi bekliyrm ya açık yazdım özr dilerlm

Muhtemelen degilsinizdir,

Bir dahaki adet zamanınız geldiğinde ögrenirsiniz...

Bekleyeceksiniz mecburen...

ertesi gün hapyla ilgili olumsuz seyler duydum hapı içp hamilelği devam edenleri ve butür hamileliklerde bebeğn sakat olabileceği vs bilgisi olan varmı bu konuda

evet canım tanıdığım biri bu durumda bence de kullanmamak lazım.onun dışında adetin 3 gün geciktiyse 2 gün sonra falan test al hamileysen büyük ihtimal çıkar.ya da hemen hastanede kan testi yaptır çıkar

Doğru anladıysam adet bitişinden 3 gün sonra bu durum olmuş.
Yumurtlamamışsın daha.
Hamile kalma şansın çok zayıf canım.

Ayrıca üstüne başına bulaşmasıyla hamile kalınması imkansız.
Evli bir kadın olarak biraz bilgilerini güncellesen fena olmaz:)))

Son düzenleme:
tebrik ederim canim hamilesin....

canim böyle sorulari ancak doktorlar cevaplandirabilir.... ihtimal varmidir? Tabiki vardir 100 de 1 olsa bile ama ne yazikki buradan hic kimse sana hamile olup olmadigini söyleyemez...

cnm insanlar ne ugraşlar veriyor da kalamıyor.ögle hemen şap diye kalınmıyor.heleki senin anlattıgın gibi üzerine bulaşmayla olacağını hiç zannetmiyorum.

kesinlikle ertesi gün hapının sakat bırakma gibi bişeyi yok,çokda etkili sürekli kullanılmadığı sürece,tüm sağlık kuruluşları veriyor,ben kullandım cok sükür hamile falan kalmadım

Doğru anladıysam adet bitişinden 3 gün sonra bu durum olmuş.
Yumurtlamamışsın daha.
Hamile kalma şansın çok zayıf canım.

Ayrıca üstüne başına bulaşmasıyla hamile kalınması imkansız.
Evli bir kadın olarak biraz bilgilerini güncellesen fena olmaz:)))

tesekkürler yrm için üstüme derken o bölgenin üstünü kast ettim. Yinede düşük ihtimal mi

Arkadaşlar valla anlatmaya çekiniyorum fakat içim içimi ylyor. Kpss kursuna yazıldım bu yıl 1 yıllık evliyim ve tam oturmuş bi evliliğim yok bana göre gerek eşim ve onun ailesl bakımından sıkıntıda olduğum dönemler çok yasadım ve yaşımda 22 yani hazır hissetmiyrm tam olarak kendlmi bebek içln fakat bugün olan oldu adetim 3gün önce bitti przvt. İle önlem alıyrduk ama çıktı içime değilde üstüme bulaştı ya kafam allak bullak ne zaman öğrenirlm hamilemiym ve olasılık nedlr sizce düşüncelerinizi bekliyrm ya açık yazdım özr dilerlm

bulundugun yerde baglı oldugun aile hekimliğine basvurun ve ordaki asm deki hekim yada hemşireden üreme eğitimi alınız
bunu talep etmeye hakkınız var..böylede tüm korunma yöntemlerini ve gebe kalınma durum larını ögrenin
eğer yeterli bulmazsanız ildeki anacocuk saglıgı merkezlerine basvurunuz..:42:

adetin bitiminden 3 gün sonra yumurtlama ihtimalin çok düşük ama normalde kaç güne bir oluyosun adeti, batından önceki 14. gün yumurtlarsın bence bişey olmamıştır içini ferah tut, ama hamile olduğunu en erken bat tan 4-5 gün önce net şekilde anlama şansın var bence ondan önce zor anlarsın

adetin bitiminden 3 gün sonra yumurtlama ihtimalin çok düşük ama normalde kaç güne bir oluyosun adeti, batından önceki 14. gün yumurtlarsın bence bişey olmamıştır içini ferah tut, ama hamile olduğunu en erken bat tan 4-5 gün önce net şekilde anlama şansın var bence ondan önce zor anlarsın

her ay aynı gün adet oluyrm hemen hemen yani 23 günde bir yumurtlama dönemime var daha en az 5 gün var ama iste lnt.de okuyunca bisyler lnsanın kafası karışyo

ertesi gün hapyla ilgili olumsuz seyler duydum hapı içp hamilelği devam edenleri ve butür hamileliklerde bebeğn sakat olabileceği vs bilgisi olan varmı bu konuda

SAKIN ALMA O HAPI, Bİ İŞE YARAMAZ. TECRÜBEYLE SABİTTİR:) bi de için içini yer durur eğer hamileyseni bu hapın bebişime zararı olmuş mudur diye. cidden o hap işe yaramıyoır. nettden de araştırabilirsin.

Sperm kendi imkanlarıyla yumurtalara ulaşamaz.

her ay aynı gün adet oluyrm hemen hemen yani 23 günde bir yumurtlama dönemime var daha en az 5 gün var ama iste lnt.de okuyunca bisyler lnsanın kafası karışyo

allah bilir tabi ama bence olmamıştır bişey..... ilk geceden hamile kalanları saymazsak bu iş gerçekten zor :60:

ben kullanmıştım ertesi gün hapı hiçbir yan etkisini de görmedim acıkçası. bence 72 saat içinde içersen sorununu halletmiş olursun. üzülme.

Back
X