hamilemiyim?

400bhcg değerindir..hamileliğin var tabiki,lakin bazı doktorlar maalesef fazla açıklayıcı olmuyor..benden sana tavsiye başka bir doktor bul ve onunla devam et..gebelikte doktorun, üzeriizde bırakacağı moral çok önemli..

gebeliğin hayırlı,uğurlu olsun Allahım sağlıkla gebelik geçirmeni ve bebeğinizi sağsalim kucağınıza almanızı nasip etsin..

Hayatım kötü olmana gerek yok normal süreçtesin şuan da e dedim ya sana, sadece sabır önemli bu aşamada diye, işte bunları bildiğimden dedim. 10 gün test filan yaptırmadan beklesen işte bunları yaşayıp sıkıntıya girmeyecektin en azından ama senide anlıyorum insan çok heycanlanıyor.
400 değer düşük değil doktorlar gıcıktır sanki herkes herşeyi biliyor gibi davranırlar. Ama sana benim dediğim gibi demiş aslında bekle 1 hafta daha netleşsin demiş kısaca. Kötü olacak diye getirme aklına değerlerin yükselir..Keseni de görürsün , bebeğinide görürsün üzme tatlı canını..Benim teyzemin değeri 230lardayken öğrendi şuan 5 aylık hamile..Ben kan testi yaptırmadım sadece bekledim 7 aya girdi şükür. Unut şuan, iyi olacak emin ol..Hiç karamsarlığa düşme eşine söyle ama tam belli olsun kimseye demeyelim daha de.Bu süreçten herkes geçiyor sadece senlik birşey değil unutma..

çok doğru söylüyosun canım hayırlısı insan başına geldikçe öğrenniyo bazı şeyleri mesela ben hamile kalmadan önce kk sayesinde ovulasyon, ateş ölçme, kürler daha birsürü şey öğrendim...
şimdide beta hcg değerlerini araştırdım da değin gibi şuan kesem oluşuyo sanırım:)
doktorun da dediği gibi görmeden söylemek istemiyorum ulturasyonda dedi.
zaten bu değer sürekli artan bişeymiş epey araştırdım da dediğin gibi 200 lerde 300 lerde olan insanların bile bebeği olmuş...
hayırlısı bakalım 8 ay bekledik, 8 günde bekleriz:)
yanlız şey sorcam bu bel ve kasık ağrısı normalmi yani kasığımında sadece sol kısmı ağrıyo hafif hafif ama sürekli ağrıyo...
belim çok kötü durumda ne yatarak nede oturarak rahat edeiliyorum yani hissediyorum bişeyler oluyo içimde:) normal dimi bunlar?

çok teşekkür ederim canım sağolasın, dediğin gibi internetten araştırdımda 400 kötü bi değer değilmiş yanlız işte değin gibi açıklamadıya insan bişeyler duymak istiyo, hayırlısı bakalım... tek sağlıkla kucağıma alıyımda..
beklenen gün gelecekse çekilen sıkıntı kutsaldır derler ya, hayırlısı 8 ay bekledim 8 gün ne ki.. bekleyim bakalım..
ama özele gitmeyi düşünüyorum açıkçası eşim dedi hatta bi yarın gidelim diye evimizin yakınında bi özel hastaneye hayırlısı..

Arkadasim hamilesin tebrik ederim.. Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.
400 cok iyi bir deger. Her 2 günde 2 katina cikacak degerin simdi. Karnindan ultrasonla baktiysa görünmez ama altdan bakarsa görünür. Benim adetim 3 gün gecikmisti altdan bakti ve göründü. Sanildigi gibi altdan bakmaninda bir zarari yok.
Kasik agrisida cok normal bu asamada merak etme. Adet olacak gibi agri olur

:)bak gene aynisini yapiyosun yarin ozelede gitsen nereye gitsen git ayni olcak bosuna kan vericen yine...bekle 10gun sabret ..kendine dikkat et agrilarin da normal sanirim benim sdce gogus uclari hassaslasmisdi belirti olarak herkesde degisir tabi..kanama filan var mi ona dikkat et...cok mrk icindeyim dersen git bak bakalim deger yukselmismi ama sunu soylim ozelde de derlerki test yapip para koparmak icin 2gunde 1gel degerlerine bakalim:)seninde gozun gormez gidersin ama yoruldugunla ve harcadiginla kalirsin..
Buralardayim hep cnm tecrubelerimi paylasabilirim senle sormak istedigin bisey olursa..insallah gorursun yakin zamanda bebisini

tebrik ederim seni bizde bu ay korunmadık bugün sağ kasıgımda belimde aşırı sancı vardı yürürken etkiliyodu beni gögüslerimde hassaslaştı yumurtlama günüm ama daha önce yumurtlama gunumde pek böyle olmuyordu sende belirti falan varmı

aynen tıpkı adet olacakmışım gibi kasığım belim çok ağrıyo.. hani bide biraz ağrıyo kesilip sonra tekrar geliyo değil, sürekli hafif bi ağrı var... bazen artıyo o ağrı tıpkı adet öncesi gibi,

inşallah canım çok sağol, ya aslında dedğin gibi:) hepte dediklerin çıkıyo... ama gönül işte içim kıpır kıpır hamilesin dediğini duymadım ya doktorun nası davranacağımıda bilmiyorum... daha anneme bile söylemedim düşün... yani yakınlarıylada paylaşamayınca insan böyle muallakta çok zor dayanabilmek...

evet canım aynı dediğin gibi kasık ve bel ağrım sürekli var.. aynı adet olurkenki gibi ya göğüs uçlarım çok acıyo ara ara ama kasık ve bel ağrım daha fazla.. bide bazen aynı şenin dedğiğn şeyler bende de olurdu.. ama üstüne adet gördüğümde oldu çok ağladım her ay negetif göre göre gebelik testini umutlarım tamamen tükenmişti... hep yazıyolardı burda rahat olacaksın stres yapmıycaksın falan diye her ay denedim ama aklıma hep geliyodu gene ilişki sonrası bile denilenleri yapıyodum inşallah bu ay olur inşallah bu ay olur diye diye dahada arttı sıkıntım ama geçen ay doğru düzgün ilişkiye bile girmedik çünkü ben hep kaçıyodum eşimden yani gene beklentiye gircem diye haftada 1-2 kez yaptık hiç dikkat etmedikte bişeye yanlız yastık kısmı hariç bel altına onu hep yaptım veee sonuç bu işte hala inanamıyan biri var karşında:)

canım hayırlı uğurlu olsun gayet iyi başlayan bi değer.. adetin kaçıncı günüydü bu değer.. ben adet olacağım gün 425 di değerim...sonra katlana katlana gitti... önemli olan değerin kaç ile başladığı değil 2 günde bir 2 katına çıkması.............bugün bi özel hastaneye veya başka bi hastaneye gitsen de sadece kan vereceksin... keseyi karından değerin 3000 nin üstüne çıktığında görebilirsiniz,,vajinalde 1000 in üstüne çıktığında... sana tavsiyem mümkün olduğunca vajinal usg yaptırmaman... düşük sebebi vs. deyip korkutmayacağım çoğu dr. yapıyor ilk haftalarda ama tedbir almak lazım o yüzden ben ilk gebeliğimde vajinal usg yaptırdım sonra pişman oldum,,ona asla dayandırmadım kaybımı ama gerek yoktu bana kalırsa vajinal usg ye........... sonra dr. değiştirdim ve hiç vajinal muayene olmadım.. bana kalırsa vajinal usg zorunlu durumlarda yapılmalı.................. neyse bunlarla kafanı yormayayım sadece fikir olarak yazmak istedim............önümüzdeki hafta ortasında keseyi görebilirsiniz o zamana randevu alabilirsin bu arada meraktan duramazsan.. 2 günde bi kan testi verebilirsin sağlık ocakları bile yapıyo bu testi inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursunn

Benim ilk hamileliğim gibi aynı. Doktor hamilesin demedi diye eşim inanmadı. (hatta konum bile var)Sonra düşük yapıyosun dedi doktor o zman inandı Dedimki, inanman için böylemi olması gerekti ama doktor hamilesin demedi diyor. Ama demiyolar işte hamilesin diye dedim ya sanki herkes herşeyi biliyor gibi davranıyorlar.
Adet gününü unuttun say öyle geçir bir haftayı. çok istersen yaptır bugün kan testi değerin yükselmişse daha rahat beklersin. Ya da al bitane daha eczaneden test, 2. çizgi daha koyu çıkar.
Hani bekleyemiyosun ya ondan diyorum bunları:) Genede en güzeli beklemek ihihihi..

Çift çizgi çıkmış inşallah doğrudur :)))
Seni diğer konulardan biliyorum çok istiyordun :)
İnşallah hayırlısıyla hamilesindir :)

naptın gittinmi tekrar özel hastaneye yoksa beklemedemisin?
canım Aile Hekimliğine gittim hemen ertesi gün.
çok şükür 5 haftalık hamilesin dedi doktor.. değerlerim yükselmiş, büyümüş birazcık teyzesi
Allahım inşallah sağ sağlim kucağıma almayıda nasip eder, eli ayağı düzgün aklı yerinde sağlıklı, hayırlı bi evlat olur inşallah
tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu, ben bekledim gördüm darısı olmayan arkadaşların başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…