hamilemiyim?

Tebrikler..Ama bence hemen kan tahlili yaptırmak yerine beklemek daha mantıklı. Ben de ilk hamilelikte beklemeden kan testi yaptırdım değerler yüksek çıktı sonra hayal kırıklığı..2. sinde evdeki test pozitif çıktı bekledim 10 gün filan kan tahlili yaptıradım direkt dr.ye gittim ve kese göründü. Ne boş yere kan testi şu bu yaptırdım ne sonrasında hayal kırıklığı yaşadım şükür güzel geçen bir hamileliğim var. Hep diyorum başka konularda da yazdım bence en az 10 gün beklemek en mantıklısı..Kimyasal gebelikse 3-4gün sora adet olunuyor ztn.
Aman konu sahibi yanlış anlama sakın senin öyle olcak filan demiyorum sdece merak ve sabırla beklemek en güzeli diyorum tabi karar senin yine..Haber ver bize..

kızlar merhaba vaktimin çoğunu burda geçirdiğimden ve heycandan direk size soruyorum gebelik testi yaptım sonuç şu:
http://j1309.hizliresim.com/1f/j/ss93m.jpg
hamilemiyim? hala inanamıyorum boşyere sevinmekten korkuyorum
evet canım yanılma payın yok %99 hamılesın tesler hıc yanılmamıstır sımdıye kadar
hayırlı ugurlu olsun rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

bal gıbıde hamılesın
bende hamıle oldugumu ogrendıgımde saatlerce aglayıp ustune gunlercede ınanmayıp yok yok hamıle degılımdır deyıp 3-4 gunde bır ıdrar testı yapmıstım :)

kesinlikle hamilesin ben 3 hamileligimi bu test sonucunda ogrendimhatta 3. hamileligim plansiz oldugu icin cift cizgiye inanmamis gibi yapip cope attim cunku hazir degildim zaten 1 tane alana 1 tane bedava olunca mecbur almistim oda ziyan olmadi ikincide yaptim yine cift cizgi onuda cope attim sonra copun kapagini acip tekrar tekrar bakdim sonuc hep ayniydi simdi cimcime tam bir bal kabagiiyiki olmus melegimhayirli ugurlu olsun bebisin

ama işte insan ilk gebeliği olunca 8 ay bekleyince iki testte pozitif çıkınca yerinde duramıyo yani heycandan hep
canım tamda dediğin gibi doktor daha çok erken niye geldin falan dedi..
tam da dediğin gibi 10 gün bekleseydin dedi, ama ben güzel düşünüp güzel sonuç almak istiyorum.
Rabbim sağlıklı aklı yaerinde, eli ayağı düzgün herkesin bebeği gibi bana da bi bebek nasip etsin tek isteğim bu, herşeyin hayırlısı...
öğleden sonra kan tahlili sonucumu almaya gidicem bakalım inşallah iyi şeyler duyarım lütfen dua edin...

inşallah tüm isteyenlere nasip etsin...
8 ayın sonunda çift çizgiyi görmek çok güzel bi duygu hala çok heycanlıyım
benim 1 hafta gecikti adetim. ama doktor erken gelmişssin dedi ulturasonla baktı gebelik yok dedi
sonra ben 2 tane idrar testi yaptığımı ve birincisi dün akşam size gösterdiğim silik, bu sabah yaptığımında koyu olduğunu söyledim iki çizgininde o zaman kesin hamilesindir dedi kan testi sonucunu alcam bakalım öğleden sonra dua et canım nolur sevincim yarım kalmaz inşallah...

Anlıyorum heycanını çok güzel heycanlar bunlar...Şimdi böyle oluyor, sonra kese göründü görünmedi, kalp atışı duyuldu duyulmadı filan heycnı geliyor.. Sonra testler, sonra ay neden kıpırdamadı, sonra cinsiyeti ne acaba derken uzayıp gidiyor..En güzeli sabır cnm..Allah tamamına erdirsin hepimizinkini..

inşallah canım en kısa zamanda sende alırsın güzel bir haber.. Rabbim güzel bi bebek nasip eder sana da tüm isteyenlere de..

Aminn cümlesine inş
Senin içinde dua ediyorum,kan testi sonucunda çok çok güzel çıkar ve sağlıklı bir bebişin müjdecisi olur
Bebişş geliyor çok heyecan verici olmalı bu ya,bana ne oluyorsa artık nasıl bie heyecanlandım :16
Şimdi yeni ya hamilelik ,miden filan bulanıyormu peki ? çok merak etmişimdir bunu:26:

hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah bebeğini
benim adetimde 27-28 günde olur bugün 31. günü benim karın ağrılarım kesilince sanki adet olmuş bitmiş gibi rahatlayınca dün test yaptım ama negatif çıktı ya testi erken yaptım yada adetim geçikcek

2.çizgi bariz belirgin,idrar tahlininin bir oyunu yoksa(ki inşallah yoktur) hamilesin
ben gebelik testi yaptığımda 3 4 haftalık anca hamileydim ve 2.çizgim çok çok silikti.
kan testiyle öğrendim tam manasıyla.
senin çizgin çok belirgin ama yinede kan testini mutlaka yaptır.
tebrikler

kızlar doktora gittim az önce geldim hatta eve.
nasıl heycanlıydım içimden dualar ediyorum sıra bana gelene kadar inş duyarım hamilesin lafını diye,
bi heycan doktorun karşısına oturdum.
doktor henüz değerlerin düşük olduğunu 400 de daha dedi ama anlamadım o 400 neydi hesap yaptı işte tam çarşamba günü gel sen bidaha bakalım, hem ulturasonda da görebilirim dedi ya anlamadım ben bu işten yüzümde aptal bi ifade 3-4 kere hamile değilmiyim yani hamile değilmiyim şimdi diye tekrarlıyorum ama doktor kesin bişey demiyo gene, ben peki hamileymişim gibi ilaç falan almayım mı bu süre zarfında dedim hamile gibi davran sen dikkat et dedi. haftaya çarşamba tam belli olur dedi çıkarken gözlerim dolduk dışarda konuştuğum bi kız hamilemisin dedi heycanla bilmiyorum ki anlamadım tekrar gelecekmişim dedim. sonra hemşire üzülme dedi bende 8 aydır bu bebeği bekliyoruz yani ben şimdi hamile değimiyim kimseye haber vermeyim mi dedim, doktor ordan seslendi kocanla sen bil şimdilik haftaya söylersin dedi(( hemşire falanda daha üzülme ne var 8 ayda yeni evlenmiş insansın falan dedi. ben hiçbişey anlamadım şimdi bu işten sanırım kimyasal gebelik mi değil mi onu anlayacaklar bu süre zarfında...
sabah iki test yaptığımı sabah yaptığım testin gayet belirgin olduğunu söylediğimde doktora hamilesindir gebelik testlerinin yanılma ihtimali yüzde birdir dedi. sabah kanım alınmadan önce demişti bunu. arkadaşlar sizden dua bekliyorum...
konuyu burada kapatalım. konuştukça çünkü üstüne haftaya çarşambaya kadar stresten dahada kötü olabilirim ruhen. tıpkı mutluluk gibi şaibeli durumumun can sıkıntısı da konuştukça içimde büyüyeblir. bu sefer çekilmez bi hal alıyorum. çok fazla bu konu hakkında konuşmak istemiyorum haftaya çarşambaya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…