- Konu Sahibi SevgiliMelek
-
evet canım yanılma payın yok %99 hamılesın tesler hıc yanılmamıstır sımdıye kadarkızlar merhaba vaktimin çoğunu burda geçirdiğimden ve heycandan direk size soruyorum gebelik testi yaptım sonuç şu:
http://j1309.hizliresim.com/1f/j/ss93m.jpg
hamilemiyim? hala inanamıyorum boşyere sevinmekten korkuyorum
ama işte insan ilk gebeliği olunca 8 ay bekleyince iki testte pozitif çıkınca yerinde duramıyoTebrikler..Ama bence hemen kan tahlili yaptırmak yerine beklemek daha mantıklı. Ben de ilk hamilelikte beklemeden kan testi yaptırdım değerler yüksek çıktı sonra hayal kırıklığı..2. sinde evdeki test pozitif çıktı bekledim 10 gün filan kan tahlili yaptıradım direkt dr.ye gittim ve kese göründü. Ne boş yere kan testi şu bu yaptırdım ne sonrasında hayal kırıklığı yaşadım şükür güzel geçen bir hamileliğim var. Hep diyorum başka konularda da yazdım bence en az 10 gün beklemek en mantıklısı..Kimyasal gebelikse 3-4gün sora adet olunuyor ztn.
Aman konu sahibi yanlış anlama sakın senin öyle olcak filan demiyorum sdece merak ve sabırla beklemek en güzeli diyorum tabi karar senin yine..Haber ver bize..
inşallah tüm isteyenlere nasip etsin...Benim de testim aynı şekilde çıkmıştı bir arkadaşıma yolladım fotoyu (eşi doğum Dr. idi) %60 hamile olduğumu ve kan testi yaptırmamı söylemişti öyle de oldu :) şuan 7 aylık olduk darısı tüm bebiş isteyenlerin başına inşallah :)
ay canım çok sağol:)) inşallah öyledir akşama haber veririm:)tebrikler melek bence hamilesin :))
kan tahlilini de bildir heeee :)
inşallah canım en kısa zamanda sende alırsın güzel bir haber.. Rabbim güzel bi bebek nasip eder sana da tüm isteyenlere de..TebriklerrHayırlı olsun darısı başıma inş
ama işte insan ilk gebeliği olunca 8 ay bekleyince iki testte pozitif çıkınca yerinde duramıyoyani heycandan hep
canım tamda dediğin gibi doktor daha çok erken niye geldin falan dedi..
tam da dediğin gibi 10 gün bekleseydin dedi, ama ben güzel düşünüp güzel sonuç almak istiyorum.
Rabbim sağlıklı aklı yaerinde, eli ayağı düzgün herkesin bebeği gibi bana da bi bebek nasip etsin tek isteğim bu, herşeyin hayırlısı...
öğleden sonra kan tahlili sonucumu almaya gidicem bakalım inşallah iyi şeyler duyarımlütfen dua edin...
inşallah canım en kısa zamanda sende alırsın güzel bir haber.. Rabbim güzel bi bebek nasip eder sana da tüm isteyenlere de..
kızlar merhaba vaktimin çoğunu burda geçirdiğimden ve heycandan direk size soruyorum gebelik testi yaptım sonuç şu:
http://j1309.hizliresim.com/1f/j/ss93m.jpg
hamilemiyim? hala inanamıyorum boşyere sevinmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?