- Konu Sahibi adakizi1907
-
Merhaba arkadaşlar ben bu ay cok farkli hissediyorum kendimi karnimin alti ve kasıklarım da ara ara batmalar oluyo göğüslerim aciyo daha önce hic bir adet belirtisinde yasamadim yumurtlama gunlerinide tutturduk sanirim adetime 6 gun kaldi hamile olabilirmiyim sizce
olabilir cnm bende de aynısı olmuştu adet olmama 15 gün vardı ama kasıklarım adet olcakmış gibi ağrıyodu sanki her an adet görcekmişim gibi hissediyodum göğüslerimde şiş ve sancıyodu tam adet olmam gereken gün test yaptm pozitif çıkmıştı
Hadi insss dua edin benim
şu an kaç günün kaldı adetine
Ayin 7snde canım az kaldi kismetse
anladım cnm peki belirtilerin devam ediyomu hissedebiliyomusun bebeğin oldğunu ben çok duygusallaşmıştım
Ayin 7snde canım az kaldi kismetse
aynı günü bekliyoruz seninle, benimde 7sinde tatlım :)
Bendede hafif hafif belirtiler var, 1 haftadir kasık ağrılarım var, bazen şiddetli, bazen hafif. Göğüslerim çok hassas, ağrıyor. Bide 2-3gündür yemeklerden sonra mide bulantım oluyor hafif hafif.
Bundan 4 ay önce 2 ay süren bi hamilelik geçirmiştim ve kan pıhtılaşmasından dolayı kaybetmiştim malesefO zamanda böyle belirtiler yaşamıştım, aklıma geldikçe diyorum hamileyim kesin diye. Ama bi yandan da ümitlendirmiyorum kendimi...
İnşallah mutlu haberleri alırıız :)
Bu ay digerlerinden cok ffarklı geldi bana inş hayirlisiyla alırız bebislerimizi kucagimizaa cok sabirsizim her sabah idrar testi yapıyorum :))
Ben her an duygusalim cnm ya bendeki belirtiler karnimin alti sag kasigim ve arada sol kasigima ince ince sanci giriyo kkarnimda kan pirtisi atiyo sol ayagim kasiliyo göğüslerimin ucu aciyo ve belimde ara ara agri oluyo
inşallllaaahhh :)
Bende gebeliğimi erken öğrenmem gerektiği için 2 gün önce idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı. Salı günü gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum, eğer varsa düşük değerlede olsa görünür büyük ihtimal :)
Sonrasında burdan Kasım anneleri topiğine zıplarız beraber :))
Varmi cnm bi haber ne alemdesinnn?
Evet canım hamileyim çok şükür, pazartesi günü adetime 4 gün kala öğrendim yani :)
Sen ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?