hamilemiyim

laedrim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
3
0
1
Hatay
$2014-04-21 17-55-37.webp

ilk kez test yapıyorum sıvı gösterge ekranına doğru aktı ama sonuç ne acaba?

damlatma yerine damlattım birinde biraz 3-4 dk bekleyip elime alınca sıvı gösterge ekranına doğru yayıldı acaba sabitmi tutmak lazım diye ikinciyi demedim daha elimdeyken yine ekrana doğru aktı.3 deneme de düz zeminde yaptık çok hızlı şekilde yine gösterge ekranına yayıldı ve sonuç yukarıdaki gibi.Birtanesinde ise hiç bir hareketlilik olmadı.

Son düzenleme:
Ben sıvı damlatma yerine 3-4 damla damlatıp gösterge kısmında yavaş yavaş çift çizgi bekliyordum ama bir peçeteyi ıslatırsınız ve yayılarak ıslanır ya aynen öyle ıslaklık ekranda yayılarak çift çizgi çıktı testi doğrumu yaptık acaba?

Ben sıvı damlatma yerine 3-4 damla damlatıp gösterge kısmında yavaş yavaş çift çizgi bekliyordum ama bir peçeteyi ıslatırsınız ve yayılarak ıslanır ya aynen öyle ıslaklık ekranda yayılarak çift çizgi çıktı testi doğrumu yaptık acaba?

gecıktıysen hamılesındır cnm 3 yada 4 damla damlatılıor bı daha damlatmadıysan sonuclar 5 dk ıcınde belirdıyse gebesın

Bence hamilesiniz, göstergenin olduğu tarafın ıslanması bir şey değiştirmez diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun.

en garantisi kan testi derim

Allah hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallahh

ama sanki peçete su çeker gibi yayıldı sıvı gösterge ekranına normal mi bu.2-3 geciktim bu arada

Back
X