Hamilemiyim?

heraxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
6
0
44
Merhabalar.Utanarak bir soru sormak istiyorum
Biriyle bir beraberligim var ve mayıs ayı içerisinde 3 kere ilişkimiz oldu.Tarihleri tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım 12-19-26sında yani pazar günleri.En son adetim nisanın 29-3ü arasında oldu diye hatırlıyorum ama emin değilim tam olarak kaçı oldugundan.Midemde bir yandan bulantı hissediyorum kusmaya çalışıyorum olmuyor.Hamilelik şüphesiyle test yaptım negatif çıktı.adet agrısıda hissediyorum ama herhangi bir kanamam yok.Doktora danıştım stresden gecikme olabilecegini söyledi.ilk 2 ilişkinin ardından dogum sonrası hapda kullandım.Sizce hamilemiyim?

hamile olsan hemen miğden bulanmaz, ertesi gün hapı aldıysan hamile olma olasılığın yok. kafana taktığın için adet olmuyosundur

Ílk iki iliskimde ilac kullandim ama sonuncuda kullanmadim.mide bulantim icin baska mantikli bir aciklama bulamasidigim icin endiseleniyorum.bu aralar alkol tuketimim biraz fazla oldu ondan olabilir mi bulantilar? Adet olmadan rahatlayamayacagim kesin :KK43:

o haplar bu yeni mavfeder Bi pre.. Alıp kullanmak bu kadar mı zor yoksa bencil sevgilin mi hoşlanmıyor

ilk 2 ilişkinin ardından dogum sonrası hapda kullandım.Sizce hamilemiyim?

doğum sonrası hap nedir ertesi günü hapı mı demek istiyosun? eğer bu kadar kısa süre içinde 2 kez üstüste ertesi gün hapı aldıysan seni gerçekten çok tebrik ederim sen kendine naptığının farkında mısın canım yazık ama ya? sakın bidaa böyle üstüste ilaç alma kafana göre. bari doğum kontrol hapı kullanmaya başla direk, en azından hem için rahat eder hem de hormonlarını mahvetmezsin! sevgilin prezervatif kullanmak istemiyosa sen bari doğum kontrol hapıyla korun böyle sürekli ertesi gün hapı içersen ilerde gerçekten çocuk sahibi olmak istediğinde yaşayacağın sorunlar seni daha çok kahreder!!!

ben hamile miyim bilmiyorum adetime 1 hafta var yaklasık 4 gündür beyaz akıntım var ve eğilip doğrulurken karnım acıyor iğne batar gibi. sağ kasığımdada düne kadar hafif ağrı oluyodu. var mı bu durumu yaşayanlar?

X