HAmilemiyim

sananesanane

B.K:74 M.K:73.50 hedeh:50
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
2.449
1.783
37
Selam kizlar yardiminiza igtiyacim var simdi ben yumurta takibi yaptiriyorum ve cuna gunu catlatma ignemi oldum doktor hergun calisin dedi bizde heegun yaptik tabiki simdi sorum su pazar aksami yaptik ve sirt ustu uzandim hic kimildamadan sabaha kadar uyudum paArtesi sabahi uyandigimda siddetli kasik agrisi ve belde sanki adet olucakmis gibi bel sizlamasi vardi adim attikca kasiklarimda sanci oluyrdu bazen tek bazende iki tarafta ve sanki alt gobegimde sislik vardi alt gobegim felaket agriyordu oglene kadar devam etti suan hic biseyim yok hic bir agri kalmadi acaba hamile olabilirmiyim

Selam kizlar yardiminiza igtiyacim var simdi ben yumurta takibi yaptiriyorum ve cuna gunu catlatma ignemi oldum doktor hergun calisin dedi bizde heegun yaptik tabiki simdi sorum su pazar aksami yaptik ve sirt ustu uzandim hic kimildamadan sabaha kadar uyudum paArtesi sabahi uyandigimda siddetli kasik agrisi ve belde sanki adet olucakmis gibi bel sizlamasi vardi adim attikca kasiklarimda sanci oluyrdu bazen tek bazende iki tarafta ve sanki alt gobegimde sislik vardi alt gobegim felaket agriyordu oglene kadar devam etti suan hic biseyim yok hic bir agri kalmadi acaba hamile olabilirmiyim

Selamm..:KK200:
Birşey demek için çok erken canım ya.. Taktiğin iyi ama büyük ihtimal o ağrı yumurtlama ağrısı olabilir..
İnşallah tutunur bebişin sana.. Ama öğrenmen için biraz beklemen lazım :KK19:

Selamm..:KK200:
Birşey demek için çok erken canım ya.. Taktiğin iyi ama büyük ihtimal o ağrı yumurtlama ağrısı olabilir..
İnşallah tutunur bebişin sana.. Ama öğrenmen için biraz beklemen lazım :KK19:
Biliyorum canim yumurtlama icin gec olmazmi catlatma ignesini cuma yaptim saat oglen 4tr 36-38saat somra yumurta catliyo ve yumurtlama gerceklesiyo normalde aman neyse zaten surda test yapmama 10gun kaldi hayirlisiyla insallah guzel haberler veririm

hamilelik için çooook aşırı erken bir belirti olur canım. benim tavsiyem dişini sık en azından bat'ın gelmesini bekle sürekli kendini dinlersen illaki bi belirti bulursun çünkü üzülmemek adına batı beklemek en sağlıklısı

kızlar merhaba benim adetim bugün tam 1 hafta gecikti. kan testi yaptırdım ve 4.78 cıktı değerler. doktor değerlerin çok yakın ama gebelik yok ama gec döllenme olmus olabilir dedi bu mümkünmüdür ? ve sizce ne zaman yapmalıyım test ?

kızlar merhaba benim adetim bugün tam 1 hafta gecikti. kan testi yaptırdım ve 4.78 cıktı değerler. doktor değerlerin çok yakın ama gebelik yok ama gec döllenme olmus olabilir dedi bu mümkünmüdür ? ve sizce ne zaman yapmalıyım test ?
Beklemekten başka care yok min 2 gun bekleip kan testini tekrarlatabilirsin yukselme olursa hamilelik olabilir

Peki suanda ellerim pul pul dokuluyo gozle gorulcek sekilde krem sursem bile fayda etmiyo benim disimdakilerin bile dikkatini cekicek kadar

Canim kan testiyle bilmiyom ben cunku evde idrar testimden hemen sonraki gun hep adet olmusumdur

X