onlar satış politikası gereği öyle söylüyorlar ve aslında yüzde 80-90 doğru sonuç veriyor. bende hamileliğimi önce incecik açık renk bir çizgiyle öğrenmiştim. sonra kan verip hamile olduğumu öğrendim sonra sırf meraktan bir hafta sonra testi tekrarladığımda pespembe bir çizgim vardı.Evet arkadaşlar yarın kan testi vericem ve testi tekrarlicam yine.gün geçtikçe netleşirmiş çizgi.testte adet günü yapabilirsiniz yazıyordu onun için yaptım bugün.eken olduğunu biliyorum evet..yanılma payı var tabi.ama böyle durumu yaşayanların tecrübesi beni az çok bilgilendirir diye düşünüyorum.
Inşallah benimde öyle olur.tabi şuan çok erken ama insan umutlanıyor.yarın kan verip sonucu alınca inşallah üzülmem..onlar satış politikası gereği öyle söylüyorlar ve aslında yüzde 80-90 doğru sonuç veriyor. bende hamileliğimi önce incecik açık renk bir çizgiyle öğrenmiştim. sonra kan verip hamile olduğumu öğrendim sonra sırf meraktan bir hafta sonra testi tekrarladığımda pespembe bir çizgim vardı.
Çok teşekkür ederim canım inşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebişini.günüm geçmediği için çok yeni diye düşünüyorum eğer varsa.Rabbim isteyen herkese versin inşallah.Bende biraz daha netti demekki çok yeni senin kide benimde yeniymiş keseyi salı günü görecem inşallah. Allah hayırlı etsin canım
Amin canım cümlemizin inşallah beni iki gün geçmişti konuma bakarsan resim var oradaÇok teşekkür ederim canım inşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebişini.günüm geçmediği için çok yeni diye düşünüyorum eğer varsa.Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
uyarınız için teşekkür ederim dikkate alacağım tabiki.bir derdim var bölümü kuralları..
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.
2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.
3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.
4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.
Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
Evet canım baktım daha net.Allah sağlık versin sana ve bebişe.bende yarın bir daha yapıcam bakalım netleşecek mi.Amin canım cümlemizin inşallah beni iki gün geçmişti konuma bakarsan resim var orada
Sabah ilk idrarında yap canımEvet canım baktım daha net.Allah sağlık versin sana ve bebişe.bende yarın bir daha yapıcam bakalım netleşecek mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?