hamilemiyim?

lacivert17

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
910
30
298
İstanbul
kızlar iyi geceler; 17 ağustos adetimin ilk günü idi,normalde ortalama 30 günde bir gibi adet görüyorum onun öncesinde ise 19 temmuzda regl olmuştum mantıken 15 eylül gibi adet görmem lazım dı fakat halaa regl olmadım,yalnız şöyle bi durum var 17 ağustos regl dönemim civarı sef adında bi antibiyotik kullanmıştım acaba onun etkisindenmi reglim 4 gün kadar geçti yoksa hamilemiyim?? antibiyotik kullanıp regl dönemi etkineleniniz oldu mu? hamile olup olmadığımı nasıl anlayabilirim açıkçası test yapmaya korkuyorum çünkü bu 1 ay içinde alkol da aldım saçımıda boyattım antibiyotik ve yanında başka ağrı kesicilerde kullandım sigara da içiyorum bunlar eger var ise bebeği etkiler mi? yorumlarınızı bekliyorum kızlar.. :(

Idrar testi yapmaktan baska careniz yok. Bilemeyiz ne yazik ki test yapmadan

En mantiklisi test yaptirman ama bende duzenli adet olan bi insanim antibiyotik cok etkiler

5 gün geciktiyse mutlaka test yap, başka türlü öğrenemezsin. aldığın ilaçlar vs bebeği etkilemişse zaten bebek düşer büyümez derler. etkilemediyse gelişimini devam ettirir ve büyür. inşallah hayırlısı olur.

peki ozaman şöyle bi soru sorucam yukarıda 30 g-nde bir adet görüyorum yazmıştım ama senelik adet aralıklarımı hesapladım az önce bazen 28 bazen 37 bazen 33 bazen 29 bazen 31 bazen yine 28 bu normal mi?

kızlar iyi geceler; 17 ağustos adetimin ilk günü idi,normalde ortalama 30 günde bir gibi adet görüyorum onun öncesinde ise 19 temmuzda regl olmuştum mantıken 15 eylül gibi adet görmem lazım dı fakat halaa regl olmadım,yalnız şöyle bi durum var 17 ağustos regl dönemim civarı sef adında bi antibiyotik kullanmıştım acaba onun etkisindenmi reglim 4 gün kadar geçti yoksa hamilemiyim?? antibiyotik kullanıp regl dönemi etkineleniniz oldu mu? hamile olup olmadığımı nasıl anlayabilirim açıkçası test yapmaya korkuyorum çünkü bu 1 ay içinde alkol da aldım saçımıda boyattım antibiyotik ve yanında başka ağrı kesicilerde kullandım sigara da içiyorum bunlar eger var ise bebeği etkiler mi? yorumlarınızı bekliyorum kızlar.. :KK43:
bunlar bebeği etkılemez etkılese gebelık devam etmez zaten merak etmeyın

kızlar iyi geceler; 17 ağustos adetimin ilk günü idi,normalde ortalama 30 günde bir gibi adet görüyorum onun öncesinde ise 19 temmuzda regl olmuştum mantıken 15 eylül gibi adet görmem lazım dı fakat halaa regl olmadım,yalnız şöyle bi durum var 17 ağustos regl dönemim civarı sef adında bi antibiyotik kullanmıştım acaba onun etkisindenmi reglim 4 gün kadar geçti yoksa hamilemiyim?? antibiyotik kullanıp regl dönemi etkineleniniz oldu mu? hamile olup olmadığımı nasıl anlayabilirim açıkçası test yapmaya korkuyorum çünkü bu 1 ay içinde alkol da aldım saçımıda boyattım antibiyotik ve yanında başka ağrı kesicilerde kullandım sigara da içiyorum bunlar eger var ise bebeği etkiler mi? yorumlarınızı bekliyorum kızlar.. :KK43:
Cnm test yaptır anlamanın en kolayı bu içtiklerininde hiçbirinin zararı olucanı sanmıyorum korkma ama testi ihmal etme için rahat etsin

Cnm test yaptır anlamanın en kolayı bu içtiklerininde hiçbirinin zararı olucanı sanmıyorum korkma ama testi ihmal etme için rahat etsin

valla açıkçası korktuğum için alamamıştım ilk sayfada belirttim sonra da yıllık adet tarihlerimi tutuyorum aralıkları saydığımda bazen 28 bazen 33 bazen 37 bazen 29 bazen 30 bazı zaman 27 aralıklarlarda olduğumu gördüm sonra da düzensiz oluyorum biraz daha bekliyeyim diye düşündüm açıkçası ama nöbetçi ezc. bulup en kısa zamanda yapıcamm

yani aslında elimde not tuttuğum defterime bakarsam örneğin 1.ayın 20 si diyelim 2.ayın 18 3.ayın 15 i olmuş yani 2 gün geri gelmiş yada 2 gün ileriye gitmiş gayet düzenli gözüküyor fakat ilk olduğum tarihten 2. olduğum tarih arasını gün olarak saydığımda çok saçma rakamlar çıkıyor okadar düzensizmiş ki meğer bununda böyle olduğunu görünce üzüldüm aslında çok umutlanmıştım :cry::cry:

Back
X