• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Selintekay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
4
0
36
36
:KK43:26 ekimde eşimle birleşim yaşadım ama ertesi gün ella içtim 29 ekimde adet kanaması gibi olmasa da kanamam oldu şuan miğde yanmaları eklem ağrıları yaşıyorum ve bağırsak problemide yaşamaya başladım sizce hamilemiyim test yapsam belli olur mu

Ertesi gün ella içmişsin zaten canım ihtimal yok bence.ve de ella ile önlem almak yerine daha sağlıklı korunma yöntemlerini deneyebilirsin kendin ve ilerde bebeğin için...

Her zaman dikkat ederim aslında ama bu biranda gelişen bişi oldu şimdi gün geçtikçe artıyo sanki belirtiler valla çok stres yaptım kasık batmaları falan baya şüpheye düştüm teşekkür ederim cevap için

:KK43:26 ekimde eşimle birleşim yaşadım ama ertesi gün ella içtim 29 ekimde adet kanaması gibi olmasa da kanamam oldu şuan miğde yanmaları eklem ağrıları yaşıyorum ve bağırsak problemide yaşamaya başladım sizce hamilemiyim test yapsam belli olur mu

ella içtiysen hamile olma ihtimalin yok canım malesef. sanırım yalancı gebelik belirtileri gösteriyor olabilirsin. kanama gelmesi ise tamamen ellanın marifeti.

İnşallah öyledir çünkü daha yeni evli sayılırım tabiki de zamanı gelince bir evlat sahibi olmak çok istiyorum ama şuan erken olduğunu düşündüğüm için çok panik yaptım teşekkürler içimi rahatlattınız

Back
X