aralığın 7 si gibi test yapın bence
şu anda gebe olsan bile anca kan testinde çıkar
yok değilim ama korunmuyorumCanım çok heyecanlanıyorum. GÜZELLER GUZELI RABBIM ISTEYEN HER KULUNA BU GÜZEL DUYGULARI TATTIRSIN ANNELİK BABALIK DUYGULARINI INŞALLAH AMİNNNInşAllah bu belirtiler iyiye işarettir. Canım sen hamile misin ?
yok değilim ama korunmuyorum
nasip kısmet
amin canım sana daCanım çok teşekkür ederim o kıymetli mesajların için çok teşekkür ederim. Rabbim sana da o güzel duyguları biranönce tattırsın İnşAllah Amin
amin canım sana da
inşaallah en kısa zamanda öğrenirisn o güzel haberi
İnşallah ilk denemende hamile kalırsın canım :) üzülmeden sıkılmadan umutsuzluğa kapılmadan güler yüzün, kavuşursun meleğine inşallah :)
Bende belirtiler yaşıyorum senin bahsettiğin gibi :) bende 9 aralığı bekliyorum :) inşallah adet olmam :))
Belirtilerinde bir şey dikkatimi çekti.. İshalden bahsetmişsin.. Çok garip, bende iki akşamdır aynı şekildeyim.. Ama sadece akşamları.. Bir alakası var mıdır acaba ki? Seninde öyle mi?
Benim aslında belirti demek için erken.. Ama kasık,karın ve bel ağrım var çok fazla.. Onun dışında bir şey yok.. Bunlar içinde erken olduğundan çok heveslenmek istemiyorum :) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bizde meleklerimiziAyyy birtanem yaaa güzel mesajın ilgin için çok teşekkür ederim duaların için teşekkür ederim Allah Razı Olsun Hepimizden İnşAllah Aminnnbenim ishalim belirli zamanlar değil canım 2 gündür falan oldu adetime yakın oldu benimde adet tarihim 1 aralık. Adetime yaklaştım oldu bazı yerlerde okudum bazılarında kabız olarak bazılarında ishal olarak oluyormuş. Öyle yazıyordu. Benim 2 gündür falan birden geliyor ayıptır soylemesi ishal. Belirli zamanı yok. Birden geliyor ishal canım. Sen ne zamandır düşünüyorsun. InşAllah hamişizdir canım Aminnn bugün farkettim idrarım değişik açık sarı ve köpüklü tortulu gibi. Senin belirtilerin nasıl canım ?
Benim aslında belirti demek için erken.. Ama kasık,karın ve bel ağrım var çok fazla.. Onun dışında bir şey yok.. Bunlar içinde erken olduğundan çok heveslenmek istemiyorum :) inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bizde meleklerimizi
Hayırlısı canım benim.. Benimde 9 aralık :) bekliyorum bende :) başka çare yok maalesef :))Aminnn İnşAllah canım. RABBIM ol der oluverir. Rabbim isteyen her kuluna Ana, Baba Olmayı Nasip Eylesin İnşAllah Aminnn. Rabbim anne adaylarını sağlıcakla bebeklerini kucaklarını almalarını Nasip Eylesin İnşAllah AminnnRegl tarihim 1 aralık. Adet olacak mışım gibi kasık ağrılarım var.
Hayırlısı canım benim.. Benimde 9 aralık :) bekliyorum bende :) başka çare yok maalesef :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?