- 2 Kasım 2015
- 41
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi Boyrazmevsim
-
Duzensiz oluyo net gunum olmuyo ama 35 40 arasidirKaç günde bir oluyorsun ?
bak Arkadasim adam gibi soru sormusum nihayetinde insanlar cevap vermisler burda fikirlerimizi beyan ediyoruz gerek yok bu sekilde bi usluba eger bu konulari onemsiz veya sorulmamasi gerekilen konu olarak goruyorsaniz burda isiniz ne acaba onu da ayri merak ettim ?ya arkadaş biz nerden bilelim hamile olabilirsin olmayadabilirsin, zaten adetlerin düzensizmiş, al bi tane test yap gitsin.
Tesekkur ederim canim mide yanmasi da basladi bazende bulanti oluyo ama cok degil az oncede bas donmesi gibi bise yasadim gozum karardi birdenHamile olabilirsin. ben de mantar varken hamile kaldım gerci benimki kimyasal gebelikmis kısa sürdü. en iyisi bi kac gün bekle sonra kan tahlili yaptır. insallah hamilesindir ve seninki sağlıkli bir gebelik olur. Gelişmelerden haberdar et bizi
bak Arkadasim adam gibi soru sormusum nihayetinde insanlar cevap vermisler burda fikirlerimizi beyan ediyoruz gerek yok bu sekilde bi usluba eger bu konulari onemsiz veya sorulmamasi gerekilen konu olarak goruyorsaniz burda isiniz ne acaba onu da ayri merak ettim ?
Evet aynen o sekilde burda bayanlar meraklarini fikirlerini dusuncelerini hislerini dile getiriyolar sonucta burda gununun gecmesini bekleyenler gunu gecip test YAPMAKTAN KORKAN TEKRAR YANİLMAKTAN KORKAN BAYANLAR VAR SİZ ANLAMAZSİNİZ KONUYU TERK EDEBİLİRSİNİZ DAHA BURDA OLUS NEDENİNİZİ ACİKLAYAMİYOSUNUZ YANİLMADİYSAMMM ??ben de adam gibi cevap verdim!
"biz nerden bilelim hamile misin değil misin" dedim.
gidip de acaba hamile miyim diye konu açmıyorum ben şahsen, test yapmayı tercih ediyorum mantıklı olanı yaparak.
burda olmanın gerekliliklerinden biri böyle haamile miyim ben acep diye konu açmak herhalde?
Bilmiyorum ki oncesi de olabilir yani :) sonucta bi tek o gun iliskiye girmiyoruz canim daha onceside olabilr yada belki pskolojiktir umutlanmakta istemiyorum sonra cok uzuluyoruzCnm yumurtlama gününde hamile kaldıgını düşünuyorsan..belirtiler için daha çok erken....hamile kalınca hemen belirtiler olmaz.....
Bugün adet günunmuyduBilmiyorum ki oncesi de olabilir yani :) sonucta bi tek o gun iliskiye girmiyoruz canim daha onceside olabilr yada belki pskolojiktir umutlanmakta istemiyorum sonra cok uzuluyoruz
Bendede aynısı oldu.....hamile oldugumu ögrendikten bir ay sonra falan başladı mide bulantılarımbenim adete 4-5 gün kala korkunç bel ve bacak ağrım olmuştu, aşırı yorgun hissediyordum. sanirim o ara bebis tutunmaya çalışıyormuş. 2 gün sora gecti. adet gunu de aşırı kalp carpintilarim olmustu. ben hic mide bulantısı yaşamamistim cok yeniydi sanirim ondan
Evet canim bugunadet gunum olmam gerekiyordu ama olmadim henuz bakalim bendede sirt agrisi var boynuma kadar geliyo simdi uzandim birazBugün adet günunmuydu
bir iki gün sonra kan testi yaptir bizlere de haber verEvet canim bugunadet gunum olmam gerekiyordu ama olmadim henuz bakalim bendede sirt agrisi var boynuma kadar geliyo simdi uzandim biraz
Umarim buraya guzel haberlerle gelirim canim insallah hamisimdir :)bir iki gün sonra kan testi yaptir bizlere de haber ver
Neden test yapmıyorsun yerinde olsam şimdi kalkar yapar dımEvet canim bugunadet gunum olmam gerekiyordu ama olmadim henuz bakalim bendede sirt agrisi var boynuma kadar geliyo simdi uzandim biraz
insallah bekliyoruz güzel haberlerini bize de moral olur :)Umarim buraya guzel haberlerle gelirim canim insallah hamisimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?