- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
- Konu Sahibi prensesbarbi
-
iyi geceler hatunlar... bi kac gundur kanamam vardi .bugun doktora gittim .rahim duvarinin kalinlastigini soyleyip kan testi istedi ve yarin alcam sonucunu.basina boyle bisi gelen varmi?cvplar icin tesekkurler .
regl gibi kanamam oldu ara ara.sonra kahwerengi oldu bu defaki lekelenmeydi .bilmiyorum artik .heyecanla yarini bekliyorum .adet gunum de yaklasiyo .rahim duvarinin kalinlasmasi adet yakinligindan da olabilirmis bilemiyorumIyi geceler tatlım kanama derken lekelenmemi yoksa normal kan mi regl gibimi lekelenme ise normal gibi de.
Ama regl gibi ise şaşırdım hayırlısı hakkında birtanem yarın haberdar et bizi
regl gibi kanamam oldu ara ara.sonra kahwerengi oldu bu defaki lekelenmeydi .bilmiyorum artik .heyecanla yarini bekliyorum .adet gunum de yaklasiyo .rahim duvarinin kalinlasmasi adet yakinligindan da olabilirmis bilemiyorum
su an kahwerengi lekelenmem var .regl gibi diilIlginc bazı kadınlar yerleşme kanaması çok olurmus belki yerleşme kanamasıdir.
Sonuçta rahim duvarı kalinlasmis peki kesildimi devam ediyor mu?
su an kahwerengi lekelenmem var .regl gibi diil
tesekkur ederim .muhakkak haberdar ederimInşallah bebeğin senledir canım haberdar et ama
arkadaslar mrb daha yeni firsatim oldu .aksam 6da geldim doktordan ..yemek falan derken walla simdi oturdum....varmı haber kuzumm?
arkadaslar mrb daha yeni firsatim oldu .aksam 6da geldim doktordan ..yemek falan derken walla simdi oturdum....
bendeki kanama hamilelikten diilmis.her kadin belli zamanlarda yumurtlama donemine girermis ve ben biraz gec girmisim bu ay ondan kaynaklanabilir dedi doktorum
ayrica simir testi icin parca aldi .onun sonucunu alicam
adetinin 2.gunu gel hormonlarinada bakalim dedi doktorum .yani simdilik beklemedeyim .umarim kötü bisi cikmaz hormon testi ve simirden....
tesekkur ederim sizin gibi arkadasliklar kurmak cok guzelAnladım canım yumurtlama kanamasi gibi bişi yasamissin demekki. Temiz çıkar merak etme :)
tesekkur ederim sizin gibi arkadasliklar kurmak cok guzel
çok tesekkurlerCanım benim burada birbirimize destek olmak icin varız dimi?
En kisa zamanda meleğine kavusursun inşallah
Merhaba arkadaslar benim bir sorum olucaktı ama ben kadın dogum doktoruna gittim gebelik varmi yokmu diye kan testi yapti sonuc negatif cikti adet gecikmende hemen yaptir test ondan oncede yaptirma dedi adetim 1 gün gecikti sizce idrar testi yaptirmam gerekirmi sabahtan beri mide bulantilarimda var yardim edin lütfen ;(
cok cok onceden hamileligi belli eden idrar testleri var .normalinden daha pahali .ondan almani öneririm .ins...hamişssindirMerhaba arkadaslar benim bir sorum olucaktı ama ben kadın dogum doktoruna gittim gebelik varmi yokmu diye kan testi yapti sonuc negatif cikti adet gecikmende hemen yaptir test ondan oncede yaptirma dedi adetim 1 gün gecikti sizce idrar testi yaptirmam gerekirmi sabahtan beri mide bulantilarimda var yardim edin lütfen ;(
Sabah eczane kapalı olduğu icin test alamadım biraz önce alıp yaptım sonuc negatif cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?