Hayırlı akşamlar. Benim bi sorum olacaktı Martin 27 sinde evlendim o ay adet olmadim normalde her ay adet oluyorum. düğün stresinden olmamış olabilirsin diye söyledi bir kaç kişi. her neyse nisan ayına girdik hala adet olmadim 5 gündür falan sabah idrarim koyu geliyor sürekli uykum geliyor ve gün içerisinde uyuyorum sağ ve sol kasigimda kramplar oldu adet sancisina hiç benzemiyor dünde boğazım da yanma hissi oldu. kızlar sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi ne olur dua edin Anne olmak istiyorum
Belirtilerin ilk başladığı gün yani 5 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı canım ama bazı kişiler çok erken yapmışsın dedi :/Belirtiler varmış test yapın
Belirtilerin ilk başladığı gün yani 5 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı canım ama bazı kişiler çok erken yapmışsın dedi :/
Adetin ne kadar gectiKızlar nerdesiniz
Adetin ne kadar gecti
Ben evleneli 15 gün oldu. Geçen ay adet olmadim bu ayla birlikte 35 gun geçti. Normal de hep ay sonuna doğru oluyordum canımAdetin ne kadar gecti
Yarın sabah gidip yaptircam cnmKan testi yap
Allah gönlüne göre versinBen evleneli 15 gün oldu. Geçen ay adet olmadim bu ayla birlikte 35 gun geçti. Normal de hep ay sonuna doğru oluyordum canım
Âmin canım seninde inşallahAllah gönlüne göre versin
Bi umut işte canım ne kadar doğru bilmiyorum ama güzel şeyler duymak iyi geliyorBöyle soru gelince kendimi ultrason gibi hissediyorumİnşallah hamilesindiir.
Bende zaten tecrübeli arkadaşlardan yardım almak için sordum. Bilerek test te yapmıyorum biraz daha zaman geçsin diye.15 gün evleneli oldu ve hemen belirtimi oldu hemen bu kadar belirti olabiliyormu? ne ara hamile kaldinki varsa öyle bisey:S
yanlis anlama olabilir ama erken belirti bu kadar cabuk oluyormu.. bende hamlie kaldigimda adetim gecikince bi anlamistim.. birde sütümsü akintidan ..alllah gönlüne göre versin ins.Bende zaten tecrübeli arkadaşlardan yardım almak için sordum. Bilerek test te yapmıyorum biraz daha zaman geçsin diye.
Aynen öyle canım oyusden bekliyorum devam ederse test yapacam :)Belirtiler gebelik belirtilerine benziyor ama adet belirtileride olabilir.Testte gözükmeden umutlanmamakta lazım.
Âmin canım seninde inşallah. Nasip te ne varsa o oluryanlis anlama olabilir ama erken belirti bu kadar cabuk oluyormu.. bende hamlie kaldigimda adetim gecikince bi anlamistim.. birde sütümsü akintidan ..alllah gönlüne göre versin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?