- 3 Mayıs 2016
- 69
- 26
- 8
- Konu Sahibi Esravolkankeskin
-
ihtimalim yok yanierken adet olmuşsun büyük ihtimalle
Ama ben hiç erken olmazdım hep gecikir diyebence erken regly olmuşsun canım hamilelik olduğunu sanmıyorum
Eşimle bebek istiyoruz korunmadık yerleşme kanaması sandım ama oda degilmiş üzüldüm...Yani sizi anlayamadım neden hamile olduğunuzu düşündünüz
İnşallah teşekkür ederim..Üzülme canım olur inşaAllah
Ve ben cok üzüldümyerleşme kanaması miktarı az olur. sizin çok olmuş anladığım kadarıyla. geçen ay ben de böyle oldum. 4-5 gün erken geldi adetim. ay acaba yerleşme kanaması mı derken miktarı arttı malesef..
Özetlersek hamile degilim tam ayrıntılı bnde bilmiyorum ki hem hayırlısı tabi sagolunHerkes için geçerlimi bilmem ama yerleşme kanaması bu kadar erken olmuyor diye biliyorum neyse Hakkı'nızda hayırlısı olsun kafanıza çok takmayın
arkadaşlar merhaba; aranıza yeni katıldım. sizlere bir şey danışmak istiyorum. adetim 7 gün geçikti. evde idrar testi ve erken gebelik testi yapmama rağmen negatif çıkıyor. ama gelecekmiş gibi hiçbir belirtide yok. ne yapmalıyım
Bende öyle düsünuyorum. Bügün 8. Gün hala yok. Pazartesi gidip yaptiracagim. Testlerde neden cikmiyor onu anlamadim. Ilk hamileligimde 3. Gun testte cikmiştiKan testi yaptır hemen
Benim 12 gün geçmesine rağmen idrar testinde çıkmadı kan testi yaptırdım. kontrolde doktorum geç döllenmiş o yüzden çıkmamıştır dedi.Bende öyle düsünuyorum. Bügün 8. Gün hala yok. Pazartesi gidip yaptiracagim. Testlerde neden cikmiyor onu anlamadim. Ilk hamileligimde 3. Gun testte cikmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?