- 18 Mayıs 2016
- 52
- 14
- 88
- 36
- Konu Sahibi Aysima2016
-
Benım adetimin 3 gunu gecıkmesınde 97'54 tü için rahat olsunHerkese iyi aksamlar. Gecen ay kmyasal gebelik yasadim. 17 idi besinci gecikme gunumde. Bu ay korunmadik. Adetime 1 gun kala degerim 47 idi. 4 gun sonra 214 oldu. Persembe yıne gidecegim. Adet dongum33-34 gunde bir. Sizce değerlerim nasil. Adet gecikmemin 3. Gunu 214. Dusuk geldi bana kimyasal olmasindan korkuyorum. Kasiklarmda hafid agrilar oluyor. Lekelenme ua da kanamam yok. Bu durumu yasayaniz var mı
psikolojik bir baş dönmesi yaşıyorum sanırım umarım adet olmamtabi ki mümkün
psikolojiktir şu durumda en önemli olanı kendi vücudunu yönetmiceksin şekerim oluruna bırakçaksın ben geçen ay hamileyim kesin diye gezindim etrafta miğde bulantısı baş dönmesi kasık ağrısı miğde krampları hepsini yaşadım sonuç o kırmızı çok ağrılı meşhur adeti gördümBenim de 4 gün geçti ilk defa böyle oldu dün doktora gittim sağlık ocağına baktı rahim de genişleme başlamış dedi test yaptık 3.75 çıktı negatif ama hala adet görmedim ne olur acaba
inşallah hamilesindir :)Offf vala iyicen bunalıma girdim ilk defa bukadar gecikti bide rahim de kalınlaşma var diyince çok heyecanlandım
BENİMDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENMEDEN BİR GÜN ÖNCE ÖYLEYDİ CANIM. BELİM RESMEN KOPACAK GİBİYDİ ADET OLACAĞIM SANIYORDUM AMA GELMEYİNCE TEST YAPTIM.Bu arada kızlar dun aksm adet olacakmisim gibi agrim vardi. Bahsettgm kasilma falan degil. Bldgin adet sancisydi. Bu sekilde olan varmi
oluyor canım hem bel ağrısı, hem kasık ağrısı oluyor. ben belim kopacak gibi hissetmiştim. inşallah hamilesindir canımmKızlar mutlaka bel ağrısı oluyomu hamilelik belirtisinde. Adetime bir gün var ve çok fena karnım ağrıyo. Hiç böyle olmazdı. Hamile olabilir miyim sizce
hayırlısı olsun canım, inşallah :)kızlar değerim 214 ten 2 gün sonra 406 ya yükselmiş. yavaş yavaş yükseliyor. bazılarınınki daha hızlı yükseliyor. benimki tam iki katı şeklinde. hayırlısı inşallah Allahım. Cuma günü tekrar gideceğim 800 olması gerekiyor inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?