Hamilemiyim

Hani adet belirtilerinin birebir aynısı oluyomusya. Ben adetimdede bel ağrısı cekmiyorum

2 günde 2 kat olması lazım sizinki gayet ii gidio böyle devam eder inş

Kizlar doktordan geliyiru. Degerim 1100 olmus cok küçük kese gorundu cok şükür. Allah im tamammina erdirsin isteyen herkesr nasip etsin inşallah gecen ay kimyasal gebelik yasamistum. Umutlariniz kaybetmeyin. Rabbm hepimize evlat nasip etsin inşallah.

Canm kac gun gecikti.biri silikse bile gebelik vardır ama adrtindrn kac gyn geçtiği önemli
İlişkiden 7 gun sonra 3 gun erken adetgordum reglin ucuncu gunufa kan testi negatif çıktı acaba böyle olup hamile olan varmı var olduğunu yazanlar var kafam karıştı sizce ?

benim adet sancılarım 5 6 gün öncesinden başlardı her ay ve hep düzenlidir aynı gün gelir bu ay 17.07.2016 da regli olmam gerekirken hala olmadım ve hiçbir adet belirtisi yok miğdem çok bulanıyor diye sevinip evde test yaptım ama negatif çıktı birçok yerde okudum test için reglinin 5 6 gün gecikmesi gerekiyormuş 2 aylık evliyim sizce testi ne zaman yapmam gerekiyor ve yaşadıklarım hamilelik belirtilerimidir

Bir kaç gün daha bekle canım evde kendin test yapmak için henüz erken. İstiyosan inşallah vardır bebiş

okadar çok istiyorum ki allahım nasip etsin inşallah sağlıkla :)
Amiinn inşallah hayırlısıyla rabbim nasip eder. Bundan iki ay öncesine kadar bende çok istiyordum ve çok şükür 5haftalik hamileydimdarısı tüm isteyenlerin başına .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…