- 27 Temmuz 2016
- 8
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi sevgi kaplan
Kızlar size ihtiyacım var ilişkiye girdikten iki gün sonra adet oldum şimdi olamıyorum hamile kalmışmıyımdır lütfen yardımcı olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta çatlama işlemi herkezde bir değil ki adetliyken bile yumurtalayan var kesinlikle hamile değilsin diye bir şey söz konusu olamaz ama bunun için test yapsana madem gecikmiş
Adetliyken yumurtlanmaz, en azından tıp öyle diyor.. Sizin bahsettiğiniz durumsa biraz daha farklı. Örnekle açıklayayım, eğer ilişkiye adetin 6-7. günleri gibi son günlerinde girildiyse ve bu kadın adet döngüsü kısa olan bir kadınsa, sperm hücrelerinin de 3 güne kadar yaşadığı düşünülürse bu ilişkiden hamile kalınabilir. Yani adetken girilen ilişkiden hamile kalınmaz diye birşey yok, burda size katılıyorum. Ama hamile kalınma sebebi sizin düşündüğünüz gibi adetliyken yumurtlamış olmak değil, adet bitimine yakın ve uzun süre yaşayabilen sağlıklı spermle ilişkiye girilmiş olmasıdır.Yumurta çatlama işlemi herkezde bir değil ki adetliyken bile yumurtalayan var kesinlikle hamile değilsin diye bir şey söz konusu olamaz ama bunun için test yapsana madem gecikmiş
Adetliyken yumurtlanmaz, en azından tıp öyle diyor.. Sizin bahsettiğiniz durumsa biraz daha farklı. Örnekle açıklayayım, eğer ilişkiye adetin 6-7. günleri gibi son günlerinde girildiyse ve bu kadın adet döngüsü kısa olan bir kadınsa, sperm hücrelerinin de 3 güne kadar yaşadığı düşünülürse bu ilişkiden hamile kalınabilir. Yani adetken girilen ilişkiden hamile kalınmaz diye birşey yok, burda size katılıyorum. Ama hamile kalınma sebebi sizin düşündüğünüz gibi adetliyken yumurtlamış olmak değil, adet bitimine yakın ve uzun süre yaşayabilen sağlıklı spermle ilişkiye girilmiş olmasıdır.
Ben arkadaşın "adetliyken yumurtlama olabilir" dediğine cevaben yazdım onları.adetliyken değil ki adetolmaya yakın
Tamda bundan bahsettim adetin ilk günleri ilişkiye girilemez zaten anlatmk istedğimde buyduAdetliyken yumurtlanmaz, en azından tıp öyle diyor.. Sizin bahsettiğiniz durumsa biraz daha farklı. Örnekle açıklayayım, eğer ilişkiye adetin 6-7. günleri gibi son günlerinde girildiyse ve bu kadın adet döngüsü kısa olan bir kadınsa, sperm hücrelerinin de 3 güne kadar yaşadığı düşünülürse bu ilişkiden hamile kalınabilir. Yani adetken girilen ilişkiden hamile kalınmaz diye birşey yok, burda size katılıyorum. Ama hamile kalınma sebebi sizin düşündüğünüz gibi adetliyken yumurtlamış olmak değil, adet bitimine yakın ve uzun süre yaşayabilen sağlıklı spermle ilişkiye girilmiş olmasıdır.
Neresinden anlıyosnuz lafı ya okumayı öğrenin önce neyse bakın işinizeiyide adetin ilk günüde girmedik ki kuzım