Hamilemiyim

kızlar size ihtiyacım var ilişkiye girdikten iki gün sonra adet oldum şimdi olamıyorum hamile kalmış

• farketmez

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

sevgi kaplan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
8
0
1
29
Kızlar size ihtiyacım var ilişkiye girdikten iki gün sonra adet oldum şimdi olamıyorum hamile kalmışmıyımdır lütfen yardımcı olun

Olamazsın çünkü yumurtlama regl den 14 gün olan bi şey imkansıza yakın bence.

Yumurta çatlama işlemi herkezde bir değil ki adetliyken bile yumurtalayan var kesinlikle hamile değilsin diye bir şey söz konusu olamaz ama bunun için test yapsana madem gecikmiş

Ozaman bir hafta beklemelisin ağrı kesici falan kullandıysan oda geciktirir adetinin düznli olmasnı istiyrsan soğan suyuda arada sırada içebilirsin

Yumurta çatlama işlemi herkezde bir değil ki adetliyken bile yumurtalayan var kesinlikle hamile değilsin diye bir şey söz konusu olamaz ama bunun için test yapsana madem gecikmiş
Adetliyken yumurtlanmaz, en azından tıp öyle diyor.. Sizin bahsettiğiniz durumsa biraz daha farklı. Örnekle açıklayayım, eğer ilişkiye adetin 6-7. günleri gibi son günlerinde girildiyse ve bu kadın adet döngüsü kısa olan bir kadınsa, sperm hücrelerinin de 3 güne kadar yaşadığı düşünülürse bu ilişkiden hamile kalınabilir. Yani adetken girilen ilişkiden hamile kalınmaz diye birşey yok, burda size katılıyorum. Ama hamile kalınma sebebi sizin düşündüğünüz gibi adetliyken yumurtlamış olmak değil, adet bitimine yakın ve uzun süre yaşayabilen sağlıklı spermle ilişkiye girilmiş olmasıdır.

adetliyken değil ki adetolmaya yakın
Ben arkadaşın "adetliyken yumurtlama olabilir" dediğine cevaben yazdım onları.

Sizin duruma gelirsek, girdiğiniz ilişki neticesi gebe kalmış olsaydınız adet olmazdınız ama siz adet olabilmişsiniz. Adet olduğunuz için hamile olmadığınızı düşünüyorum. Ama bir önceki yazımda da ifade ettiğim gibi korunmasız ilişki her zaman için gebelikle sonuçlanabilir. İdrarda ya da kanda gebelik testi yaptırmanız kesin sonucu verecektir.

Tamda bundan bahsettim adetin ilk günleri ilişkiye girilemez zaten anlatmk istedğimde buydu

İşitme organımız olan kulağımızla anlıyoruz lafı ta senin başınla götün yer değiştirmiş heralde sen bizi anlamıyosun şurda adam gibi bişe sorduk doğru düzgün cevaplıyosan cevapla cevaplamıyosan bak işine zorlamı tuttuk kolundan kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…