- 27 Eylül 2016
- 34
- 2
- 36
- 29
- Konu Sahibi 0poncikmelek
-
evet onlar çok nadir şeyler. Ben de 6 ay boyunca denerken her ay kendimi hamile sanıyordum. Adet olunca da burada yorumları okuyup acaba hamilemiyim demeye devam ediyordum. Bunların hepsi psikolojikmiş hamile kalınca anladım. Bence en önemli belirti adet gecikmesi, diğer tüm belirtiler adetle aynı zatenMerhaba arkadaşlar.Adetimi oldum 4 testte negatif ama forumlardaki adet oldum tast yaptım negatifti yinede hamile kaldım gibi şeyler okudum.Biri bana yardım edebilirmi?Cidden hamileyken adet olmak adetten sonra test yapıp negatif çıkması yinede hamilelikmidir?Biraz miğde bulantım var.Ve karnım zayıf olduğum için tıpkı 2 aylık gibi şişiyor ilişkiye gireli 2 ayı geçti?Lütfen kızlar yardım!!!!
yani hamiş değilmiyimevet onlar çok nadir şeyler. Ben de 6 ay boyunca denerken her ay kendimi hamile sanıyordum. Adet olunca da burada yorumları okuyup acaba hamilemiyim demeye devam ediyordum. Bunların hepsi psikolojikmiş hamile kalınca anladım. Bence en önemli belirti adet gecikmesi, diğer tüm belirtiler adetle aynı zaten
Hamile degilsindir cnm.Benimde oyle olmustu gobegim cikmisti ,midr bulantisi adet oldum 3 4gun surdu. yine midem bulaniyodu.kan testi yptim 3 defa negatifti.Adetlerim 18 gun gecikmisti Turkiyeye glmstim hava hava degisikligindeymis doktor dedi.Merhaba arkadaşlar.Adetimi oldum 4 testte negatif ama forumlardaki adet oldum tast yaptım negatifti yinede hamile kaldım gibi şeyler okudum.Biri bana yardım edebilirmi?Cidden hamileyken adet olmak adetten sonra test yapıp negatif çıkması yinede hamilelikmidir?Biraz miğde bulantım var.Ve karnım zayıf olduğum için tıpkı 2 aylık gibi şişiyor ilişkiye gireli 2 ayı geçti?Lütfen kızlar yardım!!!!
yani hamiş değilmiyim
Arkadaşlar reli tarihine 6 gun var innovita test yaptım coooook silik 2.çizgi belirdi hamileliğin yardım edin bana
Ne kadar süre sonra çıktı silik çizgi?Arkadaşlar reli tarihine 6 gun var innovita test yaptım coooook silik 2.çizgi belirdi hamileliğin yardım edin bana
Pozitif görünüyor ancak çok fazla silik, bence iki gün sonra tekrar edin. Bir de ikinci çizginin ne kadar süre sonra çıktığı önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?