Hamilemiyim?

0poncikmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
34
2
36
29
Merhaba arkadaşlar.Adetimi oldum 4 testte negatif ama forumlardaki adet oldum tast yaptım negatifti yinede hamile kaldım gibi şeyler okudum.Biri bana yardım edebilirmi?Cidden hamileyken adet olmak adetten sonra test yapıp negatif çıkması yinede hamilelikmidir?Biraz miğde bulantım var.Ve karnım zayıf olduğum için tıpkı 2 aylık gibi şişiyor ilişkiye gireli 2 ayı geçti?Lütfen kızlar yardım!!!!

Cnm cok nadirdir oyle seyler. Sende oyle nidirlerdensen bi kan testi yap icin rahatlasin

Ben de duydugum icin oyle dusunmustum.hemsire adet olduysan bebis olmaz dedi
Ama ben.de yine de suphe oluyordu.idrar testi yapmisligim var
Gebe olunca farkli oluyor zaten.sadece karin siskinligi olmaz canim

evet onlar çok nadir şeyler. Ben de 6 ay boyunca denerken her ay kendimi hamile sanıyordum. Adet olunca da burada yorumları okuyup acaba hamilemiyim demeye devam ediyordum. Bunların hepsi psikolojikmiş hamile kalınca anladım. Bence en önemli belirti adet gecikmesi, diğer tüm belirtiler adetle aynı zaten

yani hamiş değilmiyim

Hamile degilsindir cnm.Benimde oyle olmustu gobegim cikmisti ,midr bulantisi adet oldum 3 4gun surdu. yine midem bulaniyodu.kan testi yptim 3 defa negatifti.Adetlerim 18 gun gecikmisti Turkiyeye glmstim hava hava degisikligindeymis doktor dedi.

Arkadaşlar reli tarihine 6 gun var innovita test yaptım coooook silik 2.çizgi belirdi hamileliğin yardım edin bana

Test markası hakkında fikrim yok ama 2. Çizgi çıktıysa gebelik var demektir. Yarın farklı testlerle de yap istersen yada kesin olan kanda baktirabilir sin. Allah gönlüne göre versin :))

Evet çok fazla silik ama bilirsiniz diye heyecanlandım olmasa çıkar miydi dedim bir an henüz 6 günüm var zaten teşekkür ederim ilginize

Bende yarin yapicam ayin 22sinde olmam gerekiyordu 6 gun gecikti ayrica pko var bende o yuzdenmi yoksa hamilelikmi bilmiyorum 6 ay yasmin kullandim iki ay once biraktim iki aydir duzenli oluyordum bu ay gecikti

Insallah canim yarin idrar testi yapayim bakalim buralarda gezinirken limon karbonat testi varmis bileniniz varmi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…