Hamilemiyim?

Arkadaşlar reli tarihine 6 gun var innovita test yaptım coooook silik 2.çizgi belirdi hamileliğin yardım edin bana
cizgi ne kadar silik olursa gebelik o kadar erkenmis diye duydum ben. buyuk ihtimal hamilesiniz. cubuk teste itibar etmeyin. bi kan testi yaptirin derim

Yarin 4 tane test alicam daha yapmadim testi:)) bende gecen yil silik cizgi cikmisti ama hamile degildim

Kizlar ben hamile kalmak istiyorum. 7 aydir evliyim. Bu ay bi garip oldum ya. Yarin adet gunum.Ben sabahlari duz bagrsaktan atesimi olcuyorum 36.5 falan. Ama her aksam 37 geciyor. Bu ne demek ne var bende. Sabahlari bulantim da oluyor. Eger hamilelik varsa sabahlari neden ates yok. Anlayamadim gitti.

Baska belirti yokmu ille ateş olcK diye bisi yok simdiden ancakan testinden anlarsin ama idrar icin en az 10 gun gecikmesi lazim

Merhaba kizlar dun adet gunumdu henuz daha olmadim iki uc gun oncesne kadar cok gaz ve kasik agrim vardi goguslerimde dolgunluk var az bi sizi var sizce ne zaman test yapayim

kızlar ates basması oluyor bnde menapozlu gıbı boyle olup hamıle olan var mı 5 dk suruyo bıyo vudum yanıyor allah rızası ıcın bılen varsa cevlasın kac yere yazdım cevap yok

Hayirli olsun canm cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ben gecen seneyaptigim testte silik cizgi cikmisti ama olumsuzdu demkki yNilti oluyor tekrar tebrik ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…