- 24 Kasım 2016
- 85
- 21
- 8
- 30
- Konu Sahibi Busramelek94
-
Ayyy agzin bal yesin :)ne.guzeldedinins.canim valakocami beklyrm isten gelsinhemen gtcez gece allahm bde kanda ciksa rahatlicam butin belirtiler var lekelenmeye kadar oldu gecikmede dahil 5 gunlukBariz hamilesin canim 1 degil 3 test yapmissin masallah.kan testi yaptir kesinlestir tabihayirli olsuunn tebrikler
Evde kocami beklyrm saatler gecmioya icim rahatlayamadi bi arastrdikca kafam bulanio canim saol allah razi olsun :)Canım bal gibi hamilesin.. korkma diğer konunda da söyledim sana..kan testinde çıkacak. 3 testte yanlis çıkmaz yaa
Ay allahm vala ilk gordugumde agladim kandacikarsanaparimbilmem saol canimsaat 1 olmali hemenn :)dedigingbi ultrasonda olursa oyle baktirayim dmiHayırlı olsun canım hamilesin. Hatta direkt ultrasonla baktır kese bile görünür muhtemelen bu koyulukta :)
Kiz belirtiler de varsa icini ferah tut hadi gözün aydin cok sevindim darisida bize olsun insallah caniiim kan testinide yaz burayaAyyy agzin bal yesin :)ne.guzeldedinins.canim valakocami beklyrm isten gelsinhemen gtcez gece allahm bde kanda ciksa rahatlicam butin belirtiler var lekelenmeye kadar oldu gecikmede dahil 5 gunluk
Ay allahm vala ilk gordugumde agladim kandacikarsanaparimbilmem saol canimsaat 1 olmali hemenn :)dedigingbi ultrasonda olursa oyle baktirayim dmi
Zaten surekli idrara cikiyorum canimhemde normalinden fazlatamam alttan korkarim yaptiramam saol canim cok saolidrara sıkışık git ki karından bakınca görünsün canım. Alttan muayene etmek isterse izin verme ama ilk zamanlar tehlikeli olabilir.
Belirtiler nelerAyyy agzin bal yesin :)ne.guzeldedinins.canim valakocami beklyrm isten gelsinhemen gtcez gece allahm bde kanda ciksa rahatlicam butin belirtiler var lekelenmeye kadar oldu gecikmede dahil 5 gunluk
Vala allah sizede nasip etsin ins.olmayan herkese allahmins.canimmm saolll yazarim hemen belli olur olmaz :)Kiz belirtiler de varsa icini ferah tut hadi gözün aydin cok sevindim darisida bize olsun insallah caniiim kan testinide yaz buraya
MErhaba testlerim asagidaki gbi uc tane yaprim inanmayip aksam da hastaneye gdicem uzulmek istemyrm yardimci olurmusunuz
Hayirli olsun cnm hamilesin bende catlatma ignesi yaptirdim.sonuc aralik 5 de belli olacak kasik bel agrim cok rabbim isteyen herkse versinMErhaba testlerim asagidaki gbi uc tane yaprim inanmayip aksam da hastaneye gdicem uzulmek istemyrm yardimci olurmusunuz
Adet gecikmesi midebulantisi aradabasdonmesi canim byeritoplayasim gelmioo derece halsizlik goguslerde sislik kasiklarda ince sizilar ve lekelenme iki veya uc gun kahverengi leke arada pembe ve yumurtlama gunumu takip ettimcok kararliydimBelirtiler neler
Bat ne zamandiAdet gecikmesi midebulantisi aradabasdonmesi canim byeritoplayasim gelmioo derece halsizlik goguslerde sislik kasiklarda ince sizilar ve lekelenme iki veya uc gun kahverengi leke arada pembe ve yumurtlama gunumu takip ettimcok kararliydim
Canim ins allah nasip eder sanada allahm yasatsin sanada cok saol canimmHayirli
Hayirli olsun cnm hamilesin bende catlatma ignesi yaptirdim.sonuc aralik 5 de belli olacak kasik bel agrim cok rabbim isteyen herkse versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?