- 31 Ekim 2015
- 265
- 63
- 18
- Konu Sahibi Busramelek94
-
Amiiinn canm inssalahh :) guzel haberini beklyrzzVala
Vala allah sizede nasip etsin ins.olmayan herkese allahmins.canimmm saolll yazarim hemen belli olur olmaz :)
19yada 20duzenli adet oluodum hepBat ne zamandi
Tamam canim yazicam :)Amiiinn canm inssalahh :) guzel haberini beklyrzz
Canim bende igne yaptirdim ama pek belirti yok bende.kasik bel agrin nasi braz tarif edebilirmisinHayirli
Hayirli olsun cnm hamilesin bende catlatma ignesi yaptirdim.sonuc aralik 5 de belli olacak kasik bel agrim cok rabbim isteyen herkse versin
Ya iste insan oyle bi oluoki teste inanmio illa doktor soylicekiste :)amin allah sizede nasip etsin canim ins.hemde hemen :)Sen baya baya hamilesin canım 3 testte aynı şeyi söylüyor:) Hadi bakalım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallaaaaaaaahhhhhh :)))))
Mukemmel bi his rabbim herkese nasipetsin :)ben sizin soyledikleriniz sayesinde smdi dahada inanyrm :)saolunnAyyy inşallah canım benimm Ben olsam bende inanamazdım eminim dünyanın en müthiş hissidir :))
Tesekkurler cok saolunnnHamilesin tabiki Tebrikler .
Ben başlık açtım klomenle ilgili istersen oraya gel.Klomen ve catlatma ignesiyle kalan varmi arkadaslar ben yeniyim bu arada
Canim mutlaka test yaptir yarin, evde idrar testin varsa onu da yapabilirsin simdi ama yarin bi test yaptir bence belkide hamilesindir ve bu kanama onemoi olabilir bilmiyorum ihmal etmeKızlar merhaba ben bu ay kadın doğuma gittiğimde adetim biteli 14 gün olmuştu yumurtlama günümde olduğumu söledi ben sürekli 15gün gecikme yaşıyorum adet gecikmesinden bi hafta sonra gebelik testi yapmamı söledi adetime 2 gün var ama gögüslerime dokunamıyorum col garip bi agrı var ve bugün kahverengi bi akıntı geldi regl oldum sandım ama olmadım henüz sizce doktor gebelik testi yapıp hamileyim diye gelceksin dedi bişey görmüşte emin olmadığı için sölememiş olabilirmi bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?
Bu testlere gore en az 4 5 haftalik hatta:)
Diosunnnn ins canim azkaldi ogrenip yazcam :)Bu testlere gore en az 4 5 haftalik hatta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?