hamilemiyim

yaseminbll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
2
0
1
34
Mrb arkadaslar size bi sorum olcakti. Ben gecen ay adetime 10 gun kala kan testi yaptim cunku belirtiler vardi testin sonucu 2.00 cikti bu ne demek bilmiyorm ama negatif dediler ama erken yaptgm icinde deger artabilirim hamile olabilirsin dediler ama 10 gun sonra adet oldum ama bu ay karinimda sancilar var sizce hamile olabilirmiyim

5 ve yukarısı hamile olarak değerlendiriliyor. 2 negatif demek. 10 gün sonra adet olmuşsun zaten. Sancı falan belki de üşütmüş olmandan kaynaklı olabilir

Benimde gecen ay 2 cikti betam ama ben adet olmustum tomografiye giricem diye baktilar betaya. Sonuc negatiftii tabi

Merhaba arkadaşlar en son 8 kasım 2016 adet gördüm bir sonraki adetim 7 aralık pazartesi gelecek ama benim 15 gün öncesinden göğüslerim çok fena halde şişti ve hassaslar geceleri rahat yatamıyorum o derece birde baş dönmeleri ama aşırı değil ara ara birde aşırı boğazım açıldı geceleri midem kazınıyor kendimi mutfakta buluyorum test yapıyorum kendim negatif çıkıyor adetime 5 gün var fikir ve önerileriniz nelerdir lütfen benim gibi olanlarda yazabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…