Hamilemiyim

Sizce hamilelik varmı?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 79
Merhabalar,
12sinde birliktelikten sonra adetim 4 gün erken geldi ancak koyu kahverenginde bir akıntı ve 3 gün sürdü ona kanma çok ama çok azdı. (Normalde 6 gün sürmekteydi)
Test yaptım tek çizgi ama adetimin bu kadar kısa ve yoğun geçmemesi acaba ne olabilir? Fikri olan bayanlar aydınlatırsa sevinirim.
Çalıştığım içinde hemen doktora gidemiyorum, önceden sizlerden bilgi almak istedim.

Uzulme canim yaa zaten cocugun var olur hoş sonucta gebe kalabiliyorsun sikma canini.

selam kızlar son adetimin başladığı gün 4 aralıktı bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım normalde çok sancılı olurdu saplanırdı adetim gelirdi bu ay hafif sancım var bel ağrım çok fazla ama adetim gelmiyor gögüs uçlarıma değemiyorum ani hereketlerde baş dönmem arttı bu ay klomen kullandım adetime 4 gün kala test yaptım çıkmadı bir sonraki testi ne zaman yapmalıyım bugün olmadım test yapmalımıyım başından benzer şeyler geçen var mı ?

Bende adetimin 3.günü birliktelik yaşadım bir 9 gün oluyor birlikteliğim geçeli idrar testi yaptım negatifti sizce hamilemiyim

Back
X