Hamilemiyim?

Kahve kokulu

Allah insanı iddiasından vurur!
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
241
265
103
Merhaba arkadaşlar ben klomen tedavisi oldum bu ay ilk defa adetimi 6 gün geçince kan testi yaptırdım negatif çıktı şuan dokuz gün geçti ve hala hastalanmadım belirtilerde bu ay ilk defa farklı hissediyorum
-akıntım var çok fazla
-göğüslerde hassas
-sabahları midem bulanıyor
-poğaça vs kokusu midemi bulandırıyor
-vücut sıcaklığım yüksek ellerimden ayaklarımdan alevler çıkıyor sanki
Şimdi ne yapmalıyım beklemeye devam ediyorum benim gibi bu durumu yaşayan varmı sonradan hamile olduğunu öğrenen....

Bu belirtiler psikolojik de olabilir, hamilelikle alakalı da olabilir.
Birkaç gün bekleyip, idrar testi yapın.

Klomen kullandığım her ay adetim gecikti ve hamilelik belirtileri yaşadım.
Ama 3 ay negatifti.
4. klomen denememde hamileydim ve belirtim yok denecek kadar azdı.

Merhaba arkadaşlar ben klomen tedavisi oldum bu ay ilk defa adetimi 6 gün geçince kan testi yaptırdım negatif çıktı şuan dokuz gün geçti ve hala hastalanmadım belirtilerde bu ay ilk defa farklı hissediyorum
-akıntım var çok fazla
-göğüslerde hassas
-sabahları midem bulanıyor
-poğaça vs kokusu midemi bulandırıyor
-vücut sıcaklığım yüksek ellerimden ayaklarımdan alevler çıkıyor sanki
Şimdi ne yapmalıyım beklemeye devam ediyorum benim gibi bu durumu yaşayan varmı sonradan hamile olduğunu öğrenen....
Geç döllenme olabilir belki diyeceğim ama kanda hemen cıkması gerekti bikaç gün sonra tekrarlayın testi negatifse doktora görünün nedenini öğrenin. Belirti yaşamanız için erken bulantu vs psikolojik muhtemelen

Geç döllenme olabilir belki diyeceğim ama kanda hemen cıkması gerekti bikaç gün sonra tekrarlayın testi negatifse doktora görünün nedenini öğrenin. Belirti yaşamanız için erken bulantu vs psikolojik muhtemelen
İnşallah geç döllenmedir bilmiyorum ki umudum var hala...

Klomen tedavisinde yumurta takibi yaptırdıysanız eğer yumurta oluşup çatladıktan tam 15 gün sonra adet olunuyor. Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.

Klomen tedavisinde yumurta takibi yaptırdıysanız eğer yumurta oluşup çatladıktan tam 15 gün sonra adet olunuyor. Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.
Yaptırdım yumurtam kendi kendine çatladı çok oldu doktorumu aradım biraz daha bekle bi daha kan testi yaptır dedi inşallah vardır adet olmadığım her gün umutlanıyorum

Yaptırdım yumurtam kendi kendine çatladı çok oldu doktorumu aradım biraz daha bekle bi daha kan testi yaptır dedi inşallah vardır adet olmadığım her gün umutlanıyorum

yumurtan çatladıktan 15 gün sonra hamile değilsen kesinlikle adet olman gerekir. Bana da hamilesin gibi geldi :) Yine de idrarda pozitifi görmeden kan testi yaptırma derim canım. Hadi hayırlısı olsun. İnşallah bebişin sana tutunur

yumurtan çatladıktan 15 gün sonra hamile değilsen kesinlikle adet olman gerekir. Bana da hamilesin gibi geldi :) Yine de idrarda pozitifi görmeden kan testi yaptırma derim canım. Hadi hayırlısı olsun. İnşallah bebişin sana tutunur
İnşallah halaa gelen giden yok inşallah Rabbim isteyen herkeze nasip etsin :anneadayı::KK46:

Merhaba arkadaşlar aranıza yenı katıldım bende cok bebeğim olsun istiyorum 2 yıldır ama maalesef olmadı bu ay adetim yine 1gün gecıktı 4gün önce test yapmıştım negatıf çıktı ama şimdi midem bulanıyor ve belim agriyo acaba hanışemıyım

İnşallah canım isteyen herkese allahım versin hamılelık belırtılerınde be agrısı olabılırmı

Yoklu cevap veren ya
Ben regile 4 gün kala erken gebelik testi ile öğrenmiştim ertesi gün kan tahlili verdim sonuç pozitif di yumurtlama gününden 10 gün geçmişti sürekli akıntı vardı ve belimde sanki adet olacakmış ım gibi ağrı vardı

İnşallah canım isteyen herkese allahım versin hamılelık belırtılerınde be agrısı olabılırmı
Bu arada gebelik testi negatif di aradan bi kaç saat geçti tekrar bakım dedim silik çizgiyi görmüştüm testini atmadıysan tekrar bak derim canım

Beynimde belim cok agrıyo adet olacakmışım gibi sanki ama bugün arada mıdemde bulanmaya başladı hiç böyle olmamıştı

Back
X