- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi Vintageseven
-
Bir kaç gün bekleyin eğer olmazsanız tekrar deneyin...Ben bu testle de pek güvenmiyorum istediğimi sonucu alamadım ondan herhaldeBende göremedim bayada bekledim
Bugün verdim kan yarın saat 2 de alacağım .. bakalım artık inşallah mutlu haberi ikimiz de alırızAynen bir kaç gün daha bekletim olmazsa kan testi yaptırim
Bugün verdim kan yarın saat 2 de alacağım .. bakalım artık inşallah mutlu haberi ikimiz de alırız
Bencede en sağlamı kan testi oluyorAynen bir kaç gün daha bekletim olmazsa kan testi yaptırim
2 gün ama bu ay baya vucüt ısım arttı ondan hemen vereyim kan testi dedim ..olacağımın belirtisidir Yok beklemek te çok sıkıcı ..İnşallah sen kaç gündür regl olmuyorsun
Aynen ben tam tersi 10 gün kala teste başlıyorum sağlık ocağındaki doktor beni görünce kan tahlili değilmi diyorEn sağlıklısı 10gün beklemek diyorlar ama sabrımız Yok
İşte ben ben ben... yarın adet günüm,8 gündür her sabah test yapıyorum,offAynen ben tam tersi 10 gün kala teste başlıyorum sağlık ocağındaki doktor beni görünce kan tahlili değilmi diyor
Acaba hamile olduğumuzu öğrenince de sabırsızlığımız devam edecekmişİşte ben ben ben... yarın adet günüm,8 gündür her sabah test yapıyorum,offbezdim yaw
Edicek tabi de,ozaman daha umutlu daha güzel olur heralde,şimdi kan sonucumu aldım ben ,negatif yineAcaba hamile olduğumuzu öğrenince de sabırsızlığımız devam edecekmiş
Evet büyük ihtimalle çıkardı ama sen yinede olmazsan tekrar kan ver geç döllenme olabilir.Edicek tabi de,ozaman daha umutlu daha güzel olur heralde,şimdi kan sonucumu aldım ben ,negatif yinebu aydan ümit kesme vakti geldi heralde,olsa kanda çıkardı
Yok sanmıyorum,yumurtama bakmıştı doktor,çatlıcağı zamanı söylemişti,ozamandan bu zamana da 13 gün geçti,olsa çıkardı,ya ikinci kes yumurta geliştiyse falan ancak bi ihtimal de,onu da sanmıyom,zaten pko var bende,yumurta zor geliştiEvet büyük ihtimalle çıkardı ama sen yinede olmazsan tekrar kan ver geç döllenme olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?