- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi Vintageseven
-
Ben sanki cok yoruldum her ay husrandan butun gun evde yatip aglamak istiyorum ama malesef okul varHadi ya sağlık olsun canım bu sefer adetten sonra uğraşın
5 aylik evliyizDaha kaç aylık evlisiniz ki umudunu yitirme
Sağlık olsun bende 5-6 ay oldu korunmaya bırakalı olur sabır hiç üzme kendini geleceği zamanı vakti ve saati ver demekki.Kizlar ben adet oldum
Bende öyleyim hamile haberleri alınca mutlu oluyordum ama insan birazcıkta sanki bir tarafı eksik hissediyor rabbim hepimize nasip etsin ..Benim sonuçum çıksın pozitifse size söyleyeceğim ...Bu ay ben ilişkiden sonra belimin altına yastık koydum öyle uyudum tabi birazcık belim tutuldu ama bakalım sonuç ne olacakBen sanki cok yoruldum her ay husrandan butun gun evde yatip aglamak istiyorum ama malesef okul var
Göremedim canım kensin yakından iyice bak bende dün yaptım buna benzerdi hafif bir ikinci çizgim vardı benim de.Eki Görüntüle 1962924 kızlar regl 4gün geçti test yaptım sonuç bu
Hormon testi mi yaptirdin canim bende mi yapsam hormon testi saat 4 te devlet hastanesinde yapilir mi kiKızlar sonucu aldım NEGATİF süt hormonum fazla çıktı onun için kadın Doğuma git dedi aile doktoru...perşembe günü kadın Doğuma gideceğim
Yok ben hamilelik için kan tahlili verdirdim ..doktor onlarada baktırmışHormon testi mi yaptirdin canim bende mi yapsam hormon testi saat 4 te devlet hastanesinde yapilir mi ki
Valla kızlar doktor çok önemli ben saki randevu aldım bakalım olmadı doktoru değiştireceğim ..Hormon testi mi yaptirdin canim bende mi yapsam hormon testi saat 4 te devlet hastanesinde yapilir mi ki
Yaptır benim bellide 5-6ayım boşa gitti. Doktorun dediği gibi süt hormonu engelliyorsa hamile kalmamı birde onun ilaçları kullanarak zaman kaybedeceğim ...Kesinlikle doktor cok onemli bende yarin hormon testi yaptirayim bari ins adet bitiminde de tekrar bir daha doktora gidecem ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?