Hamilemiyim?

Nurse51ras

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2017
20
5
1
31
Dün betahcg 0,1 çıkmıştı diş röntgeni için bugün tekrar baktırdım 3 çıktı iki gün önce kahverengi lekelenmem de olmuştu. Normalde 5 altı negatif kabul ediliyor ama 24 saatte 3 birim artmış olması kafamı karıştırdı zamanla artacakmıdır yoksa anlamsız bir yükseliş mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi rica etsem.

Bende yeni hamile oldugumu öğrendim. adetime 4gün kala.cnm biraz bekle geç döllenme olb inşallah allah sanada nasip eder.

Siz bikac gün igne röntgen falan yaptirmayin 2 gün araylada yükseliyor mu takip edin.riske atmayin yinede.belkide bikacgunlun biseydir.daha cok yenidir belkide.

kritik. ama iki testide aynı yerde yaptırıysan bir gun daha bekle ve testi tekrarla.
ama farklı yerlerde yaptırdıysan 3. bir yerde daha yaptır. veya test kagııdan küçük büyük işereti varsa ona dikkat et.
bazısı 3 den küçük der. veya 3 den buyuk. buyuk ise gebelik muhtemel. küçük ise gebelik yok.

Referans aralığı kaç yaptırdığınız yerde ?
Son adet tarihiniz nedir birde aynı yerde mi 2 kez yaptırdınız ?

Siz bikac gün igne röntgen falan yaptirmayin 2 gün araylada yükseliyor mu takip edin.riske atmayin yinede.belkide bikacgunlun biseydir.daha cok yenidir belkide.
Yani zaten eğer gelen leke yerleşmeye bağlıysa daha iki günlük falan olması gerekiyor dediğin gibi yapıcam canım teşekkürler olumlu tavrın için umarım dediğin gibidir.

Testi aynı yerde yaptırdım dediğin gibi bir işaret yok ama referans değeri 0-5 diyor ona göre değerlendirirsem hamiş değilim canım

0-5 canım aralığı,aynı yerde yaptırdım son adet tarihim 4 mart daha adetime 5 gün var dişim problem oldu varsa zarar vermeyim diye erken baktırdım.

Canım dişinin çok aciliyeti var mı ? Bekleyemez misin 5 gün daha ?

5miş referans o değere göre hamilelik yok ama artış var küçükte olsa ihtimalin var .

Canım dişinin çok aciliyeti var mı ? Bekleyemez misin 5 gün daha ?

5miş referans o değere göre hamilelik yok ama artış var küçükte olsa ihtimalin var .
Kuzucum bekliyorum zaten ağrısı falan umrumda değil ki zaten hamileysem 3 ay beklicem müdahale edemiyorlarmış,insan arada kalıyor artmış ama sınırı aşmamış umutlanıyım mı yok mu sayıyım bilemedim.

Bende şuan hamile miyim diye kafayı yiyorum röntgende çekildi dişimide yaptırdım üstelik daha işlemlerim bitmedi de, ctesi 1 parça kanamam oldu daha gelen bi kan yok
Cumaya kadar bekleyip hastaneyi gidicem

İnşallah sen hamilesindir minişlerin olur

Testi aynı yerde yaptırdım dediğin gibi bir işaret yok ama referans değeri 0-5 diyor ona göre değerlendirirsem hamiş değilim canım
3 riskli. belki 2 gun sonra degerin artabilir ama sen halukarda dişinde cok özel bir durum yoksa yaptır. gebe ihtimalini de söyle. acil birşeyse ve gebeysen bir an önce yapılması cok iyi olur.

Herkeste belli oranda hcg hormonu buunuyor benımde hep 1.20 dir cok nadır duser yada yukelebılır emın olmak ıcın yarın tekrar test yap 4 5 gıbı bırsey olması lazım hamılellere gore sonrasında emın olursun

İnşallah canım saol Allah senin de kalbine göre versin.

3 riskli. belki 2 gun sonra degerin artabilir ama sen halukarda dişinde cok özel bir durum yoksa yaptır. gebe ihtimalini de söyle. acil birşeyse ve gebeysen bir an önce yapılması cok iyi olur.
Canım 20 lik dişim çıkmış gebelik sürecinde hiç yapamıcak ama şimdi de kadın Doğum onay vermeden dokunmam diyor bende halletmesi taraftarıyım aslında.

Benimde hep 0'1 çıkardı daha önceki aylarda adet gecikmesi olduğunda baktırıyordum ilk kez birin üstüne çıktı yarın yeniden yaptırıcam fırsat bulursam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…