Hamilemiyimdir sizce

Sevilmek06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
21
0
1
29
Merhaba ben nişanlımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim araştırmalrıma göre sperm hücreleri 4 gün canlı kalıyormuş vajina bölgesine yakınsa bi yol bulup bile yumurtalara ulaşcağını söylüyorlar benim 5 gündüz adetim gecikti ufak bir kanama olcağını duydum ama o olmadı ama diğer tüm hamile belirtileei var bende ateş uyku yorgunluk yataktan kalkmama isteği özellikle baş dönmesi ilkten tansiyonum düşüyor sanıyordum ama daha sonra aklıma geldi araştırdım ve bi kaç hekimböyle hamile kalındığını acıklamış hala test yatırmadım sizce yaptırmalımıyım yada hamilemiyim bi yardım edin

Enteresan ...
çiftler günlerce deniyor her yolu hamile kalamıyor..
sürtünme yoluyla hamile kalmak benim fikrimce çok uzak sizde bilirsinizkii içeriye kadar olması gerek..
sizinki tamamen psikolojiktir
.

Rabbim kıyameti yaklaştırıyor diyoruz biz bu işe. İsteyenin olmuyor istemeyenin de yol bulup gidiyor. inşallah değilsindir.

Enteresan ...
çiftler günlerce deniyor her yolu hamile kalamıyor..
sürtünme yoluyla hamile kalmak benim fikrimce çok uzak sizde bilirsinizkii içeriye kadar olması gerek..
sizinki tamamen psikolojiktir
.
Öncelikle merhaba bende öyle sanıyordum internette kızlık zarı bozulmadan hamşle kalınırmı diye araştırdım ve kalınacağı söylendi dediğim gibi erkeğin sperm hücreli içine olmasa bile vajinal bölgemin ağzında bile olsa yüksek ihtimal hamile olabilirsiniz cevabını aldim heryerden doktor sayfalarından bile zaten oturuo burda nasıl yaptığımı anlatacak değilim elbet ve ben yıkamadım sabah duşa giedim desen daha doğry olur bilmediğim için müdahale edemedim hemen banada garip geldi ama sonra araştırınca söylentileee kafam takıldı ve belirtileri var bekliyorum biraz daha sonra test yaptırıcam ama bi danışmak istedim

Rabbim kıyameti yaklaştırıyor diyoruz biz bu işe. İsteyenin olmuyor istemeyenin de yol bulup gidiyor. inşallah değilsindir.
Banadda bi ara saçma geldi ama diyorum ya araştırmalaeıma göre böylemsonuclar aldım illa erkek içeei girip rahatlaması gerekmiyormuş kadınım vajşnal bölgesşnde bile rahatlasa bu mğmkün olabiliyormuş rastlantı varmış ben bunu kafayada taktım evet psikolikte olabilir adetim 5 gün gecikince daha cok düşünür oldum ve benşm adetim hep düzenli olurdu bunun için bi konuşmakmistedim

8 senelik evliyim ve deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum..
böyle bir şey doğaya aykırı..
ama rabbim dilerse herşey olur..
siz biraz daha bekleseydiniz nişanlılık dönemini atlatsaydınız..
test yap bende merak ettim ama hiç zannetmiyorum..
mevsim geçişlerinden dolayı adetinde gecikme olmuş olabilir ..

sperm hücreleri 4 gün canlı kalıyormuş vajina bölgesine yakınsa bi yol bulup bile yumurtalara ulaşcağını söylüyorlar

vajina bölgesine yakın değilse bile kanat takıp uçuyor sperm hücreleri merak etmeyin ve yolunu buluyor.
hop sonra gelsin bebeler..
tövbe yaa...
allahım bir sürü insan bebek sahibi olamıyor.
böyle insanlar da hop diye hamile kalıveriyor.
sen bilirsin ya rab...

İnşallah öyledir bakın bunun gibi bir cok şey var tam içeri olmasa bile yinede vajinal bölgeme rahatladığı için aklımda takılı kaldı

Eklentiler

• Screenshot_20170425-025253.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 65
bakire misin hala nasıl kızlık bozulmadan kalınyomuş ya hangi doktor diyo onu

Siz
Siz iyimisiniz böyle bahsetmedim ben araştırdım ve bulduğum kanılara ulaşarakmburaya yazıpmdanışmak istedim terbiyesiliğin luzmü yok size inandırıcı gelmiyorsa yazmazsınız ben vajinal bölgemde rahatladığı için kroktum kalabileceğimden buraya sormaknistedim yinede teşekkürler.

Çoğu insanın kızlık zarı ilişkide patlamıyor buda arnbiraz araştırmanızı tavsiye ederim
sen çok düzgün araştırmışşsın kızlık zarı patlamaz öyle sanki bomba gibi bişey ya yırtılır ki zaten o hep yırtık olur az bişey adet gördüğümüzden ötürü tamamda kızlık zarı yırtılmadan hamile kalınması imkansız gibi bişey meryem ana mısın sen zor ihtimal

ben anlatamadım kendimi sana teşekürler yinede.

cocuk istemiyor ama cinsel iliskide acaba hamile kaldimmi diye dedirtecek kadar yakinlasma oluyor. hamilemiyim diye buraya soruyor. bu arada test de yapmiyor. akil, fikir, saglikli dusunme kabiliyeti ve mantik dilerim.
Test yapsammı yapmasam mı bşşey çıkarmı olurmu olmazmi diye bende danışmak isyedim test için erkenmi diyensordum bu gibi olay 3 ay sonra ortaya cıkıyrmuş bunun için testle değil bi doktora gözükmeniz gerekmetedir coğu kızlarımız olmadığınon katına varır testte ama bu tür olay 2- 3 ayda belirir diyorlar ayrıca doğru düzgün bi cevap yazsaydın sevinirdim teşekkürler.

2-3 ay mı ?Yanlış bilgi.
4 haftalık hamileliğim bile çubuk testlerde çıktı,bu bilgileri nereden ediniyorsunuz siz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…