Hamilemiyimdir

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar adetim 13 gun gecikti dun hcg verdim 0.1 cikti sanirim degilim ama kimiside belli okmaz diyo bide prolakti 31 olmus bu yuzdenmi adet olmamam yoksa dedikleri gibi belli olyadabilirmi yardkmci olurmusnz

Aynısı başıma geldi
Prolaktin yüksekliği adet olmayı engelliyor

Kizlar adetim 13 gun gecikti dun hcg verdim 0.1 cikti sanirim degilim ama kimiside belli okmaz diyo bide prolakti 31 olmus bu yuzdenmi adet olmamam yoksa dedikleri gibi belli olyadabilirmi yardkmci olurmusnz
13 gün gecikmeyle kanda gebelik çıkardı..prolaktin hormonu yüksekse onu tedavi ettirin..gebe kalmaya engel diye biliyorum

13 gün gecikmeye çıkmaması imkansız hamile olsaydınız neredeyse 5 haftalık olmuş olurdu. hormonsal bir sıkıntınız ola bilir

Canım ben de hormon testi yaptırmıştım adetin 2.günü, prolaktin 36 çıkmıştı. Doktor gebeliğe engel ama 3.gün yeniden bakalım ona göre ilaç başlarız dedi ve 3.gün prolaktin 16 çıktı. Doktor prolaktin duygu durumunuza göre aniden yükselir veya düşer dedi. İlişki, stres, üzüntü hepsi etkiliyormuş. Neyse ki ilaç kullanmaya gerek kalmadı. Doktor sana ne söyledi peki?

12nisanda renkli uktrasonum vardi ozaman gelince olmazsan ilac verrm dedi aksaminda oldum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…