Yarin kontrolum var bakalmdr ne diyor , muayne olmadın mı
Sanirim bnimde oyle ama bazi inatcikar belli okmaz diye bilmislik tasliyo siz ne yaptiniz oeki kscti sizinAynısı başıma geldi
Prolaktin yüksekliği adet olmayı engelliyor
Dr ilaç verdi sonradanSanirim bnimde oyle ama bazi inatcikar belli okmaz diye bilmislik tasliyo siz ne yaptiniz oeki kscti sizin
0.1 degr olsa cikardi illakiDr ilaç verdi sonradan
Boşverin onları doktor yok dediyse yoktur
13 gün gecikmeyle kanda gebelik çıkardı..prolaktin hormonu yüksekse onu tedavi ettirin..gebe kalmaya engel diye biliyorumKizlar adetim 13 gun gecikti dun hcg verdim 0.1 cikti sanirim degilim ama kimiside belli okmaz diyo bide prolakti 31 olmus bu yuzdenmi adet olmamam yoksa dedikleri gibi belli olyadabilirmi yardkmci olurmusnz
Benimde o civarda bir şeydi0.1 degr olsa cikardi illaki
13 gün gecikmeye çıkmaması imkansız hamile olsaydınız neredeyse 5 haftalık olmuş olurdu. hormonsal bir sıkıntınız ola bilirKizlar adetim 13 gun gecikti dun hcg verdim 0.1 cikti sanirim degilim ama kimiside belli okmaz diyo bide prolakti 31 olmus bu yuzdenmi adet olmamam yoksa dedikleri gibi belli olyadabilirmi yardkmci olurmusnz
Yarin gidixem sonuc gostermeye bakalm normalde boyle hic olmazdi ilk defa oldu13 gün gecikmeyle kanda gebelik çıkardı..prolaktin hormonu yüksekse onu tedavi ettirin..gebe kalmaya engel diye biliyorum
Evet bnde oyle dusunugorum13 gün gecikmeye çıkmaması imkansız hamile olsaydınız neredeyse 5 haftalık olmuş olurdu. hormonsal bir sıkıntınız ola bilir
Takip ettirin bı ..bı sıkıntı varsa ilaçlarla dengeliyolar prolaktin hormonunu ...gecmis olsunYarin gidixem sonuc gostermeye bakalm normalde boyle hic olmazdi ilk defa oldu
lunTakip ettirin bı ..bı sıkıntı varsa ilaçlarla dengeliyolar prolaktin hormonunu ...gecmis olsun
Allah gönlünüze göre versin ama ihmal etmeyin dr gidinEvet bnde oyle dusunugorum
Sagolun yarin gidicemAllah gönlünüze göre versin ama ihmal etmeyin dr gidin
Canım ben de hormon testi yaptırmıştım adetin 2.günü, prolaktin 36 çıkmıştı. Doktor gebeliğe engel ama 3.gün yeniden bakalım ona göre ilaç başlarız dedi ve 3.gün prolaktin 16 çıktı. Doktor prolaktin duygu durumunuza göre aniden yükselir veya düşer dedi. İlişki, stres, üzüntü hepsi etkiliyormuş. Neyse ki ilaç kullanmaya gerek kalmadı. Doktor sana ne söyledi peki?Kizlar adetim 13 gun gecikti dun hcg verdim 0.1 cikti sanirim degilim ama kimiside belli okmaz diyo bide prolakti 31 olmus bu yuzdenmi adet olmamam yoksa dedikleri gibi belli olyadabilirmi yardkmci olurmusnz
12nisanda renkli uktrasonum vardi ozaman gelince olmazsan ilac verrm dedi aksaminda oldum hemenCanım ben de hormon testi yaptırmıştım adetin 2.günü, prolaktin 36 çıkmıştı. Doktor gebeliğe engel ama 3.gün yeniden bakalım ona göre ilaç başlarız dedi ve 3.gün prolaktin 16 çıktı. Doktor prolaktin duygu durumunuza göre aniden yükselir veya düşer dedi. İlişki, stres, üzüntü hepsi etkiliyormuş. Neyse ki ilaç kullanmaya gerek kalmadı. Doktor sana ne söyledi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?