Hamilemiyimdir?

selda800

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
126
18
28
37
Merhaba 1 senelik evliyim yaklaşık 14 gün adetim gecikti aşırı şişkinliğim var arada kasıklarıma ağrı giriyor ama geçiyor 2 kez gebelik testi yaptırdım ama negatif cıktı hamile olabilirmiyim biraz daha beklesemmi kan testi yaptırmak için

14 gün geçmiş çıkmamaması imkansız bence kadın doğuma bir gözükün acilen

Kadın doģum uzmanına git canm

kızlar bana yardım edin lütfen son adetim 07/04/16 tarihinde oldu Bebek istiyorum şimdi ise hala adet olmadım bu gün hastaneye gittim kan verdim negatif çıktı adetin üstünden ne kadar geçmesi gerekiyor hamile Değilim moralim bozuk

doktor söylerdi sana suan cıkmaz yaptırırsan diye demekki değilsin neden gecikmiş peki adetin bide bu kan testini kaça yaptırdın

İyide canm benim senin adet günün gećmemiş bira daha bekle

S selda800 bu testi sabah dokuz buçukta devlet hastanesinde yaptırdım doktor uyuzun tekiydi stresten gelmemiştir adet sökücü vereyim dedi ben çocuk istediğimi söylememe rağmen bende sonuç kağıdımı alıp çıktım hap yazmasını beklemedim şu an çok üzgünüm eşimle aram bozulacak diyende korkuyorum

eşinle aran neden bozulsun ki çocuk olayı kısmet işi üzülme sonuçta tek taraflı bi durum değil bu

Merhaba kızlar,
Aslında yıllardır her konuda takip ediyorum bu forumu ama nedense yazmak için hamile olmam gerekiyormuş gibi hissettim hep :)
5 senelik evliyim, ilk defa bu ay bebek istedik. Adetime 2 gün var ama kendimi çok dinliyorum sanırım. Birkaç gün evvel kasık ağrısı hissettim ama çok değil. Midemde 2-3 gündür tam bulanma değil ama kötü hissettiriyor bazen. Aşırı uyuma isteği ve halsizlik var. İlginç olan ay boyunca ovulasyon testi yaptım ama birkaç defa silik çıktı, yani negatif. Acaba bu şekilde testi silik çıkıp daha sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Merhaba kızlar bende yeni katıldım araniza bende 8 aylık ewLiyim adetlerim düzenlidir ilk defa adetim 3 gün gecikti ve ne yesem midem bulanıyor gögüslerimde şiş çok hassas acaba hamile miyim

Merhaba kızlar bende yeni katıldım araniza bende 8 aylık ewLiyim adetlerim düzenlidir ilk defa adetim 3 gün gecikti ve ne yesem midem bulanıyor gögüslerimde şiş çok hassas acaba hamile miyim
canım 3 gün az değil düzenli adet görüyorsan. ama iyi sabretmişsin :)) ben olsam çoktan test yapmıştım. üstelik belirtilerin de var

merheba canim insaAllah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…