İdrar testinde çıkmaz kan testi yaptırırsan daha net sonuç alırsın canım inşallah hamilesindir
Ayh cok heycan yaptim mesajini okuyunca insallah canin insallah. Rabbim hepimize sag salim nasib etsinCan'ım % 95 ihtimal veriyorum hamilesindir inşallah, hayırlısı olsun
Rabbim sag salim kucagina almayi nasib etsin insallah canim. Eger tuttuysa bende su anda sonuc 4 hafta 0 gün diyo internette gebelik hesaplamasi.. INSALLAH INSALLAH INSALLAH :)Bende adet günümden sonraki gün yapmıştım çookkk çokk silik bir çizgi çıkmıştıBenimde çok yeni henüz 3 haftalık ama düşük tehlikem var yatıyorum sürekli
İnşallah hamilesin canım ve yomurtalıklar dolu demişsin nasıl anladın
Canim baslik atmissin zaten. Burda kimse sana bu konuda yardim edemez.Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce prezervatif çıkması sonucu 24 saat içinde ella kullandim içime bosalip bosalmadigini bilmiyorum ilişki sonrasi hemen cisimi yaptım ve orayı ıslak bezle falan temizledim bugün regl baslangicim ama çok az kan geldi sizce normal midir
Icini ferah tut. Hem hemen idrara cinmissin islak bezle silmissin hemde ilac kullanmissin. Hamiş olacagini sanmiyorum.Evli değilim sorun orda zaten
Bende böyle kolay hamile kalanlara gıcık oluyorum yani evlilik dışı millet o kadar uğraşıyor maşallah hem hamile kalınMerhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce prezervatif çıkması sonucu 24 saat içinde ella kullandim içime bosalip bosalmadigini bilmiyorum ilişki sonrasi hemen cisimi yaptım ve orayı ıslak bezle falan temizledim bugün regl baslangicim ama çok az kan geldi sizce normal midir
Başıma ilk defa böyle bişey geldi ve cok pişman oldum. Erkek arkadaşım koltuğa gelmiş ben temizledim dedi ama bende yine bi korku var bugun olmam lazımdı ama çok az bir kan gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?