Hamilemiyimki acaba

Kizlar beta hcg degerim 5in altindaymis... bugün 7. Gün ve adetim hala gelmedi.
Doktor hamilelik yok dedi. Korunma hapini yeni birsltigim icin 3 aya kadar gelmemesi normalmis. 3 ay gelmesse adet döktürücü verecekmis.. belirtiler neden var ne yapabilirim dedim. Öyle olmasini istedigin icon belirtiler yasayabilirsin ama hamilelik yok kafana takmassan gecer dedi.
Buzdolabi gibi bi doktor bu olsa gerek.
Ah gurbet zalim gurbet.. doktorlarin bile doktor deyil...
Neyse ben bi tur aglayip ise gideyim bari

Canim hayırlısı olsun inşallah. Rabbim elbet hayırlı bir günde nasip edecektir sanada bu mucizeyi. Daha yeni korunmayı bıraktığın için, doktorun doğru demiş. Bende de öyleydi. Bedenin belki de önce bi kendine gelmeli:) ama eminim çok çabuk hazır hissedip Rabbim hamileliği nasip edecektir sana inşallah:) viel Glück

Danke canim. Insallah wird es bald so weit sein

Hayirlisi olsun insAlalh hamielsindir :)

Kizlar bendede soyle birsey oldu . 2 gun once test yaptim. O kadar silik vikti ki ben bile zor goruyorum. O derece. Ayrica dun iliskide kahverengi lekelenme geldi. Hatta bunu esim farketti. Sanki leke var dedi. Ama cok acik kahve rengi. 2-3 eylul adet tarihim sizce birsey var midir ??

Canim benim ilişkiden bazen lekelenmeler olabiliyor, heleki kahverengi kan ise, eski kandır, doktorum genelde o tehlike teşkil etmez diyor. Yeter ki kırmızı olmasın der. Ve adedine 1 2 gün varmış canım, doktorum bana derdi, ilk haftada herşey demek olabilir diye. Ya bebi kalır, yada gider. İnşallah tabiki dileriz ki, bebeğinin sıkıca tutunması :) veya bu lekelenme yerleşme kanıda olabilir canım. İnşallah Rabbim hayırlısını versin. Ve testinin silik olması da normaldir. İki gün sonra tekrar dene ilk ıdrarınla, eminim daha belirgin olacaktır:)

Teskkurler cnm :) ilk defa leke geldi merak ettim bende :) insan heyecan yapiyor cunku :)

Canım bence kafana takma cok ben de senin gibi cok heyecan yaptım korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay güya her seye dikkat ettim yumurtlama günü vs iki ay olmadı galiba ben kolay hamile kalamıcam dedim istedigim tarihe denk gelsin istiyordum bi de olmadı bıraktım tatilde hiç aklıma getirmedim öle bele yastık koymalar falan hiç birini yapmadım hemen kalktım falan bu ay oldu o yüzden rahat ol canım saglık acısından testlerini yaptır hormonlarına baktır bir sıkıntı yoksa olur inşallah

Canım umutlandir mak istemem ama benimde adete 1 hafta kala ilişki sonrası 1-2 damla açık kahve pembe karışımı leke geldi oda silince fark ettim hemen şüphelenmeye başladım birkaç gün sonra test yaptım ve pozitif di. Allah seninde gönlüne göre versin

Aminnnnnnn :) Rabbim banada tum isteyenlerede yasatsin bu duyguyuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…