- 28 Haziran 2022
- 144
- -23
- 16
- 22
- Konu Sahibi Milkyshinee
-
Panik durumdayım öf demenizi anlayamiyorim
Yapicam ama burdan da bilgi almak istedimezcaneden erken gebelık testı alıp merakınızı gıderebılırsınız :)
Hamilesiniz.Yapicam ama burdan da bilgi almak istedim
Nerden anladinizHamilesiniz.
Tam olarak nereden anlamam gerekiyor?Nerden anladiniz
Anlamadiysaniz neden hamilesin yaziyosunuz o zamanTam olarak nereden anlamam gerekiyor?
Yazdığınız bilgilerle hamile olup olmadığınızı anlayabileceğimizi düşündüğünüze göre muhtemelen dalga geçiyorsunuz. Ben de dalganıza karşılık verdim.Anlamadiysaniz neden hamilesin yaziyosunuz o zaman
Burda herkes her şeyini paylaşıyor ayrıca evliyim gocundugjm bi durum yokYazdığınız bilgilerle hamile olup olmadığınızı anlayabileceğimizi düşündüğünüze göre muhtemelen dalga geçiyorsunuz. Ben de dalganıza karşılık verdim.
Yoksa her ay sevişip sevişip koşa koşa buraya başlık açarken ciddi değilsinizdir herhalde.
Sevişken bir insan olarak korunma denen bir şeyin keşfedildiğini algılayacak zekaya sahipsinizdir diye düşünmek istiyorum.
Teşekkür ederim
Balım ben ki 2,5 senedir bebek bekliyorum, boşalma olduğu halde, sen bir kere girip çıktı boşalma olmadı diyorsun, bebeği leylekler getirse daha büyük ihtimal olurdu
Evli olup olmaman beni ilgilendirmez. Yaşın 18-19. Ne yaparsan yap ama aynı konudan bir sürü başlık açmışsın. Kolayı var. Korun. Aşı yaptır, ilaç kullan vs. Hamile kalsan ne yapacaksın bu yaşta? Kürtaj falan derken yıpranıp gideceksin. Çok takıntı yapıyorsun iki yöntemle birden korun. Garanti olur.Burda herkes her şeyini paylaşıyor ayrıca evliyim gocundugjm bi durum yok
Sen kaç senedir uğraşıyorsun balım, Rabbim tez zamanda versinvalla hamiş kalmak o kadar kolay bir şey değilmiş biz de hemen ilk denemede olur sanıyorduk ne yazık ki. Biz olsun diye ayaklarımızı falan havaya dikiyoruz, yumurtlama gününü kovalıyoruz yine de olmuyor :)
Ben daha 3 aydır uğraşıyorum ama tam ovülaston günlerini değerlendirdim hep. Bilinçli başladım ama yine de olmadıSen kaç senedir uğraşıyorsun balım, Rabbim tez zamanda versin
Allah büyüktürBen daha 3 aydır uğraşıyorum ama tam ovülaston günlerini değerlendirdim hep. Bilinçli başladım ama yine de olmadı
Aynenn inşallah en doğru en güzel zamanda sağlığıyla gelsin. Rabbim kucağımızı boş bırakmasınAllah büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?