- 5 Ocak 2021
- 32
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi Gizemnursu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hamilesiniz rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin insAllah
Evet hamilesiniz rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin insAllah
Amin Rabbim isteyen herkese versinEvet hamilesiniz rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin insAllah
Hiç beklemedigim bir anda geldi istiyordum ama yoktur diye hiç umursamiyordum, teşekkür ederimHayırlı olsun canımmiki çizgi
![]()
Hiç beklemedigim bir anda geldi istiyordum ama yoktur diye hiç umursamiyordum, teşekkür ederim![]()
Neler hissettin de test yaptın peki, Rabb sağlıkla kucağına aldırsın inşallahbende bir kaç gün önce öğrendim inanılmaz bir duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin
![]()
Benim ağzımda acayip bı tat var ve asla geçmiyor, kasık ağrım ve gece huzursuz uykularım başlamıştı onun dışında miğde bulantısı baş dönmesi akıntı asla yok, kan sonucumu merakla bekliyorum inşallah vardır, test yanlıştır diye 3 tane yaptım 3 de çift çizgi çıktı yanılma payı yoktur heraldesadece kasık ağrısı hissettim bir de çok fazla akıntı vardı bi de üstüne adetim gecikinceeee test yaptım![]()
Ya tabiki hamilesindir üç test diyosunnn hepsi çift çizgiiii bebk resmen anne ben varım demişBenim ağzımda acayip bı tat var ve asla geçmiyor, kasık ağrım ve gece huzursuz uykularım başlamıştı onun dışında miğde bulantısı baş dönmesi akıntı asla yok, kan sonucumu merakla bekliyorum inşallah vardır, test yanlıştır diye 3 tane yaptım 3 de çift çizgi çıktı yanılma payı yoktur heralde
Yaaa Allah'ım çok heyecanlandım böyle okuyuncaYa tabiki hamilesindir üç test diyosunnn hepsi çift çizgiiii bebk resmen anne ben varım demiş![]()
Vala çok iyi anlıyorum seni sağlıcakla gelsin inşallahYaaa Allah'ım çok heyecanlandım böyle okuyuncageçen ay çok umitlendim var sandım olmadı o hayal kırıklığı çok kötüydü aynısını yaşamamak için umutlanmak istemiyorum
![]()
Var canım hayırlı olsun kan testin ne zaman çıkacakmış merak ettim
Bugün öğleden sonra çıkacak inşallahVar canım hayırlı olsun kan testin ne zaman çıkacakmış merak ettim![]()
Hadi inşAllah canımBugün öğleden sonra çıkacak inşallah![]()
Hadi bakalim bekliyorum ama varAmin Rabbim isteyen herkese versinkan verdim sonucunu paylaşacağım sizinle
Kızlaaaar sonuç pozitif 43,22cikti daha çok yeniymişHadi bakalim bekliyorum ama var
Ay çok sevindim çokPozitiiiffff43.22 çıktı
![]()
Çok teşekkür ederim Allah'ım nolur isteyen herkese nasip et çok güzel bı duyguAy çok sevindim çokSağlıklı bir gebelik ve sağlıkcakla kucağına al yavrunu
![]()